Kırıkkale yine silahla anılacak

Kırıkkale yine silahla anılacak

Vali Ali Kolat,500 dönümlük Silah ve Mühimmat Organize Sanayi arsasında, özel parsellerin olduğunu ve istimlâk ile bu konuyu çözeceklerini söyledi. Kolat, projenin Kırıkkale'yi geliştireceğini ve kentin artık yine silah sanayi ismi ile anılacağını bildird

MÜTEŞEBBİS HEYETİ SEÇİLDİ

Güç birliği platformu kapsamında alınan karar gereği oluşturulan Silah ve Mühimmat Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları toplantılar ile devam ediyor. ÇED raporunun açıklanması ile birlikte müteşebbis heyette oluşturuldu.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ın başkanlığında Silah ve Mühimmat Organize Sanayi Bölgesi’nin müteşebbis heyetinin belirlenmesi için toplantı yapıldı. Toplantıda Belediye Başkanı Veli Korkmaz, belediye başkan yardımcıları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ile diğer kamu kurum il müdürleri de hazır bulundu. Toplantıda teklif edilen üyeler oylanarak müteşebbis heyetlik için seçildi.

İSTİMLÂK ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Kırıkkale’nin gelişeceğini ve bu konuda önemli bir ivme yakalayacağını belirten Vali Kolat, şehrin yine yeniden silahla anılacağını bunun önemli olduğunu bildirdi. 500 dönümlük arazinin 17 dönümünde özel parsellere rastlanıldığını belirten Kolat, kısa süre içerisinde yapılacak olan istimlâk çalışmaları ile buraları da OSB’nin içerisine katacaklarını dile getirdi. Proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür eden Kolat, “Özel parsellerle ilgili istimlâk çalışmalarımızı da başlatacağız. Kırıkkale’nin isminin duyurulmasında bu proje büyük bir hizmet olacaktır” dedi.



ilhat
24.07.2013 23:08:04
gecenlerde beşir atalay osb ler boş diye şikayet ediyordu. buranında akibeti aynı olmasın.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı