Kırıkkale yeni yılı coşkuyla karşıladı

Kırıkkale yeni yılı coşkuyla karşıladı

Kırıkkale'de yeni yıl dolayısıyla Tüpraş Rafinerisi ve MKE Kurumu Sosyal Tesislerinde özel eğlence programları düzenlendi. Bazı özel lokantalar ve kafeteryalarda da yeni yıl için özel programlar tertip edildi. Kimileri yeni yıla eğlenerek girerken, kimile

EĞLENCE YERLERİ DOLDU TAŞTI

Kırıkkalelilerin bazıları yeni yıla eğlence yerlerinde eğlenerek girerken, istenmeyen olayların yaşanmaması için alınan emniyet önlemleri çerçevesinde sivil ve resmi çok sayıda polis yeni yılı sokakta nöbet tutarak karşıladı. Bazı gençler ise Cumhuriyet Meydanındaki parkta eğlenerek yeni yıla girdi. Parka anneleri ile gelen çocuklar ise yeni yıla parkta oynayarak “merhaba” dedi.

 

KİMİNE İŞ KİMİNE EĞLENCE

Yeni yıla çok sevdiği köpeğini sokakta gezdirerek giren Erdem Talu isimli genç yeni yıla herkesin sevdikleriyle girdiğini kendisinin de köpeğini çok sevdiği için yıla köpeği ile girmeyi tercih ettiğini söyledi. Bu arada ekmeğini sokaktaki kartonları toplayarak kazanan yaşlı adam ise kendisi için yeni yılın daha çok çalışmak olduğunu belirterek, yeni yıl eski yıl kendisi için bir şey ifade etmediğini bildirdi. Yaşlı adam yılın ilk dakikalarında bile sokaklarda hurda kâğıt toplamaya devam etti. Pastaneler ve Kuruyemişçiler alınan karar gereği 00.00’da kapandı. Eğlence yerlerindeki programlar saat 02.00’a kadar devam etti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ