Kırıkkale yatırım için uygun

Kırıkkale yatırım için uygun

Ankara Sanayici ve İşadamları yöneticileri Kırıkkale'ye geldi. İş adamları ilk olarak Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti. İş adamları Belediye Başkanı Saygıyı ziyaretinde ASO Başkanı Nurettin Özdebir plaket takdim etti.

BAŞKANA ROZET TAKTILAR

Ankara Sanayici ve İş adamları Derneği üyeleri Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı ziyaret etti. Üyeler daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ettiler Oda Başkanı Saygılı’ya Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği onursal üyelik rozeti taktı. Tanışma ve İstişare toplantısına katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Ali Kolat’ın konuşmasının ardından Kırıkkale ile ilgili geniş bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerine neden Kırıkkale’ye yatırım yapmaları ve Kırıkkale’yi neden tercih etmeleri konusunda ayrıntılı bir konuşma gerçekleştirdi.

TÜRKİYE DE BİR İLK OLACAK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmada, 1989’a kadar Kırıkkale’de yaşayanların da Ankaralıyız dediklerini ifade ederek, “Kırıkkale’nin varlık sebebi Sanayidir. Biz bu konuda gerekli çalışmaları yapmak için Güç Birliği platformunu kurduk ve bu güç ile birlikte Kırıkkale’de neler yapabiliriz konusunu masaya yatırdık. Kırıkkale’miz neyi ile meşhur dendiğinde ise aklımıza ilk gelen silah’tır. Bu konuda da bir adım atılması gerektiğini kararlaştırdık. Silah Sanayi Kırıkkale’ye yakışacak ve Türkiye’de ilk olacak bir adımdır. Bu konuda Meclisten özel kanunları geçirdik” diye konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı