Kırıkkale yadım için yangın bölgesinde

Kırıkkale yadım için yangın bölgesinde

Marmaris ve Manavgat’taki yangınlara müdahale için Kırıkkale’den görevlendirilen tam donanımlı 112 Ambulansı ile UMKE ekibi yangın söndürme çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan ve etkisini halen devam ettiren Marmaris ve Manavgat’taki yangınlara müdahale için Kırıkkale’den görevlendirilen tam donanımlı 112 Ambulansı ile UMKE ekibi yangın söndürme çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

EKİPLERDEN HUMMALI MÜCADELE

Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen Türkiye, zor durumlarda olan vatandaşların her an yardımına koşmak için cansiperane şekilde mücadele sergiliyor. 81 il, birlik ve beraberliğini bir kez daha göstererek, yangında zor durumlar yaşayan vatandaşların yardımına koşuyor. Bu duruma sessiz kalmayan Kırıkkale’de 112 ambulans, UMKE ve itfaiye ekipleriyle beraber olay yerinde yangının söndürülmesi için mücadele veriyor.

İLK MÜDAHALELERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Çarşamba günü öğle saatlerinde başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı İl Ambulans Servisi Başhekimliği emrinde görevli 1 adet 112 Acil Ambulansı ve 3 kişiden oluşan sağlık ekibi, can ve mal kayıplarının yaşandığı bölgede karbonmonoksit gazından veya yangından etkilenen vatandaşları ilk müdahalelerini yaparak ilgili sağlık tesislerine ulaştırıyorlar. Dumandan etkilenen vatandaşlara ise müdahale yapılarak ilgili sağlık kuruluşuna ulaşmalarını sağlıyorlar.

UMKE EKİBİ ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden yangına müdahale için birçok il ile birlikte müdürlüğe bağlı 1 doktor, 2 paramedik ve 1 sağlık memurundan oluşan 4 kişilik UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) timi bölgedeki söndürme çalışmalarına destek olarak görevlerini devam ettiriyorlar. Yangından ve karbonmonksit gazından etkilenen söndürme görevlileri ile vatandaşlara ilk tedavilerini yapan ekiplerimiz, hastaların bölgedeki 112 ekipleri aracılığı ile sağlık kuruluşuna sevklerine yardımcı oluyorlar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız