Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Balışeyh İlçesi’ni ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Balışeyh İlçesi’ni ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, ilçe ziyaretleri kapsamında Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi’ni ziyarette bulundu.

İlçedeki ziyaretine ilk olarak Balışeyh Kaymakamlığı ile başlayan ve burada Balışeyh Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve ilçe müdürleri tarafından karşılanan Vali Mehmet Makas, Balışeyh Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ile bir süre Kaymakamlık Makamında görüştü. İlçede yürütülen çalışmalar, yatırımlar ve projeler hakkında İlçe Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz’den bilgi aldı.

İlçe ziyaretine Balışeyh Belediye Başkanlığı ile devam eden Vali Makas, burada Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve Balışeyh Belediyesi personelleri tarafından karşılandı. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve İlçe Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz ile Balışeyh Belediyesi Makam Odası’nda bir süre görüşen Vali Mehmet  Makas, ilçenin belediye hizmetleri, yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’ndan bilgi aldı.

Ardından Şehit Sezai Ergül İlkokulu’nda  İlçe Kaymakam V. Belediye Başkanı, ilçe müdürleri ve Balışeyh köy ve mahalle muhtarların katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Köy ve Mahalle muhtarları ile tek tek tokalaşan ve tanışan  Vali Mehmet Makas, ilçenin genel durumu, köy ve mahallelerin ihtiyaç ve talepleri hakkında İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve köy ve mahalle muhtarlarından bilgi aldı.

“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın “ şiarıyla vatandaşlarımızın istek, şikayet ve sorunları ile ilgilenme, bunları takip etme ve yerine getirme konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve ilimizde imza atılacak işlerin yapılması gerektiğine değinen Sayın Valimiz, “Bu gökkubede hoş bir seda içinde birlikte çalışacağız” dedi.

Kurum ziyaretleri ve yapılan toplantı sonrası Anadolu’nun topraklarını İslam coğrafyası haline getirmek için irşat, meftun büyüklerden ve Balışeyh İlçesinin sembollerinden biri olan Ballı Baba Türbesini ve tarihi Ballı Baba Cami’ni ziyaret eden Sayın Valimiz, türbe ve camii ziyareti sonrası Balışeyh ilçesi programını sona erdirdi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız