Kırıkkale Üniversitesi karla mücadeleye hazır

Kırıkkale Üniversitesi karla mücadeleye hazır

Geçtiğimiz kış yaşanan olumsuz hava şartları, Kırıkkale Üniversitesini bu yıl da erken tedbir almaya mecbur bıraktı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız?ın talimatıyla oluşturulan karla mücadele ekibinin tüm hazırlıkları tamam.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Geçtiğimiz kış yoğun kar yağışı ve tipi görülen şehrimizde, üniversite kampüsünde mağduriyet yaşanmaması için 24 saat hizmet veren karla mücadele ekibi, bu yıl da her türlü olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklarını tamamladı. Park Bahçeler ve Ulaştırma konusunda başarıları herkes tarafından bilinen, her iki Komisyonun da Başkanlığını yürüten Erdal Poyrazer koordinatörlüğünde oluşturulan 11 kişilik ekiple, karla mücadele tedbirlerini tamamlayan Kırıkkale Üniversitesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kampus içerisinde mağduriyet yaşanmaması için gece gündüz çalışıyor.

GÖREVE HAZIR

72 ton tuz, 1 kepçe, Kar Küreme Bıçağı Takviyeli 2 traktör ve 11 personelle en zor şartlara göre hazırlanan ekip, geçtiğimiz yıl yoğun karlı geçen günlerde hiç aralıksız 9 saat çalışmıştı. Kar yağdığı günlerde 24 saat dönüşümlü nöbet tutan ekip, Kırıkkale Belediyesinin hiçbir çalışma yapamadığı günlerde, üniversitenin her bir ara sokağını bile trafiğe ve yaya geçişine açık hale getirmişti. Aynı ekip kar yağması halinde, karın yoğunluğuna bakmadan aynı şartlarda çalışmaya hazır vaziyette bekliyor.


(Haber-Foto: Sibel Pehlivanlı)



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü