Kırıkkale Üniversitesi ileşehrimizi tanıtacağız

Kırıkkale Üniversitesi ileşehrimizi tanıtacağız

26. Ulusal Ergonomi Kongresi, Kırıkkale Üniversitesi ve Türk Ergonomi Derneğinin iş birliği ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirildi. 150’den fazla konuşmacının katıldığı kongrede 81 sunum yapıldı.

26. Ulusal Ergonomi Kongresi, Kırıkkale Üniversitesi ve Türk Ergonomi Derneğinin iş birliği ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirildi. 150’den fazla konuşmacının katıldığı kongrede 81 sunum yapıldı.

PERSONELLER İLE ÖĞRENCİLER KATILDI

Kongrenin açılış törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.  Dr. Ali Payıdar Akgüngör, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman Ersöz, Türk Ergonomi Derneği Başkanı ve İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fahri Özok, Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Öztemel, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

SANAYİ, ENDÜSTRİ VE PSİKOLOJİ KONULARI

Kongrede 150’den fazla konuşmacı, ergonomi çerçevesinde iç mekan, postür, risk, eğitim, eğitim ve pandemi, savunma, sağlık, yaşlılık, dezavantajlı gruplar, ofis, iş sağlığı ve güvanliği, tasarım, pandemi, tasarım ve pandemi, ergonomik değerlendirme, sanayi, endüstri ve psikoloji konularına ilişkin 23’ü yüz yüze olmak üzere 81 sunum yaptı. Kongre çerçevesindeki sosyal programda Dinek Dağı gezisi düzenlendi, Mayi Tuz Fabrikası ve MKE Silah Müzesi ziyaret edildi.

TÜRKİYE EKONOMİSİNE VE ÜRETİMİ

Kongre açılış töreni, Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Şehit Aydın Çopur Konferans Salonu’nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan’ın konuşması ile devam etti. Üniversite olarak 26. Ulusal Ergonomi Kongresi’ne ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Yardımcısı Başalan, “Yaklaşık 100.000 mezunuyla, 36.000 öğrencisiyle, 3.000 akademik ve idari personeliyle Türkiye ekonomisine ve üretimine ciddi katkı sağlayan bir Üniversiteyiz. Anadolu’nun tam ortasındaki Üniversitemizi ve şehrimizi tanıma fırsatı bulacaksınız”

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARI OLDU

“Ben düzenleme kuruluna gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Pandemi sonrasında öğrencilerimizle ilk organizasyonlardan birini düzenliyoruz. Çok değerli konuşmacılarımızın yer aldığı etkinliğimizde özellikle Türkiye’de yapay zeka konuşulmadan 15-20 yıl önce yapay zekayı gündeme taşıyan bilim adamlarını dinleme fırsatı bulacağız. Bir Veteriner hekim olarak diğer meslektaşlarımızın ergonomi çerçevesinde bizlerle paylaşacakları farklı konularda önemli çalışmaları olduğuna eminim. Onları da zevkle, heyecanla dinleyip sektöre ulaştırmaya gayret edeceğiz. Ben kongrenin sivil toplum ve sektör adına hayırlı olmasını, başarılar getirmesini diliyorum” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız