Kırıkkale turizm merkezi olmalıdır

Kırıkkale turizm merkezi olmalıdır

Türk İş Genel Sekreteri, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Kırıkkale'nin turizm merkezi haline gelmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Şehrin var olan mimari yapısı ve tarihinin buna uygun olduğunu belirten Kavlak, içinde te

ŞEHRE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Türk İş Genel Sekreteri, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Kırıkkale’nin gelişmesi için yapılacak ve yapılması planlanan yatırımlar değerlendirildi. Silah, Mühimmat Organize Sanayi, Yeşil Vadi gibi mega projelerin şehre katkı sağlayacağını belirten Kavlak, kentin turizm merkezi olması gerektiğini söyledi. Mevcut potansiyelin buna uygun olduğunu belirten Kavlak, turizm tesisi haline gelmek için adımların atılması gerektiğini, içinde termal, spa, büyük su parkları ve havuzların bulunduğu tesislerin yapılması gerektiğini kaydetti.

 

BİZ YAPTIK SİZDE YAPABİLİRSİNİZ

Büyük Anadolu Otelinin bulunduğu bölgeye 20 kilometrelik hat çekerek sıcak su getirdiklerini belirten Kavlak, 4 bin 800 metre kare alanda müthiş bir tesis yaptıklarını ifade etti. Türk Metal Sendikası’nın Kırıkkale’de doğduğunu ve Kırıkkale’yi markalaştırdığını belirten Kavlak, “Biz Kırıkkalesiz, Kırıkkale’de bizsiz olmaz” dedi. Kırıkkale’ye yapılması gereken ne varsa ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Genel Başkan Kavlak, “İlimiz için elimizden geleni gücümüzün yettiği her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Bu çerçevede mümkün olduğu kadar Kırıkkale’ye gelip, buradaki arkadaşlarımızı ziyaret etmek görevimiz. Kırıkkale için elimizi taşın altına koymaya hazırız”

 TESİS KIRIKKALE’YE YARAR SAĞLAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise Türk Metal Sendikası’nın Kırıkkale için bir marka olduğunu söyledi. Güç birliği toplantılarında birlik ve beraberlik içerisinde kentin gelişi için konuların görüşüldüğünü belirten Saygılı, şehrin gelişimi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini hatırlattı. Sıcak su ve termal tesislerin yapımı için araştırma yapıldığını hatırlatan Saygılı, sıcak suyun hiçbir yerden çıkmadığını ve gelişen teknolojik ekipmanlarla yeniden bu çalışmaya devam edeceklerini açıkladı. Sıcak su bulunması halinde bu projeyi yapacaklarını bildiren Saygılı, bu tesisin Kırıkkale için önemli olduğunu belirtti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ