Kırıkkale temiz çıktı

Kırıkkale temiz çıktı

Yılbaşında Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri nedeniyle, şehirde nahoş olay yaşanmadı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünün yaptığı asayiş denetiminde kayda değer bir suç ve suç unsuruna rastlanmadı. Denetim ve kontrollerde bazı araç sürücü


BİRÇOK ŞAHSIN GBT’SİNE BAKILDI
Kırıkkale Hürriyet Polis Merkezi Amirliği’nin sorumluluk bölgesi olan Bahçelievler, Karşıyaka, Selim Özer ve Yuva Mahallelerinde bulunan umuma açık yerlerde ve Ahılı - Vatan Caddesi’nin kesiştiği Nokta girişi, Kel Mustafa Durağı önü, Yuva - Şehitler Caddesinin Kesiştiği sabit noktalarda şahıslar ve araçlar üzerinde asayiş ve trafik yönünden denetim altına alındı. Kırıkkale halkının rahat ve huzurunu temin etmek amacıyla geçtiğimiz gün bazı mahallelerde ve kavşaklarda şahıslar ve araçlar üzerinde asayiş ile trafik yönünden denetimler yapıldı. Yapılan denetimler neticesinde bir çok şahsın GBT’sine bakıldı. Ayrıca umuma açık 10 işyeri ile 5 İnternet Kafe kontrol edilip, 3 İnternet kafeye küçük yaşta çocuk bulundurmaktan idari işlem yapıldı.

PARA CEZASI KESİLDİ
Asayiş yönünden, GBT kaydı sorgulanmış, aranan şahısların olmadığı,
10 umuma açık işyeri ile 5 İnternet Kafe kontrol edilmiş, 3 İnternet kafeye küçük yaşta çocuk bulundurmaktan idari işlem yapıldı. 3 Alkollü şahsa çevreyi rahatsız etmekten kabahatler kanunu ilgili maddelerince idari işlem yapıldı. Trafik yönünden ise yüzlerce araç kontrol edilip, 3 araç trafikten men edilirken, 2 araç sürücüsüne de alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ