Kırıkkale sporumuza birlikte sahip çıkalım

Kırıkkale sporumuza birlikte sahip çıkalım

Kırıkkalespor Kulübü eski futbolcusu ve Genel Kaptanı Mahmut Altundağ, yaptığı basın açıklamasında Kırıkkalespor başkanlığına Kırıkkaleli bir iş adamının talip olduğunu söyledi. Altundağ, Kırıkkalespor`u hep birlikte el ele verip kurtarmamız gerektiğini b

500 BİN LİRA YARDIM

Mevcut yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaya hazır olan iş adamının Kırıkkalespor için 500 bin lira kaynak aktarmaya hazır olduğunu açıkladı. Kırıkkalespor’un şampiyonluk yolunda hızla ilerlediğini belirten Altundağ,  kulüp yönetiminin bu iş adamının talebine olumlu cevap vermesi Kırıkkalespor için tarihi bir fırsat olduğunu ifade etti.

MADDİ SIKINTI

Altundağ, “Kırıkkalespor’un içinden gelen biri olarak şuanda Kırıkkalespor’un içinde bulunduğu maddi sıkıntıyı üzülerek takip ediyorum. Takımın Bal liginde şampiyonluğa doğru adım adım yaklaştığı şu günlerde takımın maddi ve manevi desteğe ciddi manada ihtiyacı olduğunu görüyorum.  Bu yıl şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken kaçırılması durumunda benim gibi tüm Kırıkkalelilerin ve taraftarların üzüleceğine inanıyorum. Bu sebeple bu camianın içinden gelen birisi olarak 1 aydır kendi imkânlarımla nasıl destek sağlarım diye özellikle iş adamalarıyla görüşmeler yaparak soruna çözüm bulma gayreti gösterdim. Çünkü bu şampiyonluğa Kırıkkalespor’un ve Kırıkkale’nin son derece ihtiyacı var. Kırıkkalespor, Kırıkkale’de herkesin ve her kesimin ortak değeridir” dedi. 

FUTBOLCU TAKVİYESİ

Altundağ, “Bu sebeple Kırıkkale’yi seven, Kırıkkalespor’u seven ve kendisi Kırıkkaleli olan bir Ankara’da otomotiv işi yapan bir iş adamıyla ikili görüşmeleri yaptım. Kendisi bana Kırıkkalespor’un tarihi fırsat yakaladığını gelişmeleri bizzat takip ettiğini dile getirerek kulübü yönetici ve taraftarın uygun görmesi durumunda Kulüp başkanlığına talip olduğunu Kırıkkalespor’a 500 Bin TL maddi katkı sağlayarak. 2. yarıda futbolcu takviyesiyle takıma şampiyonluğu yaşatmak için gerekli takviyeyi yapacağını söyleyerek bunu benim aracılığımla Kırıkkalespor kamuoyuyla Kırıkkalespor yönetimine ve taraftar camiasına ve Kırıkkale halkına iletmemi rica etti. Bende bir Kırkkalespor sevdalısı olarak Kırıkkalespor’a gönül veren bu iş adamının talebini basın aracılığıyla kamuoyuna paylaşıyorum. Kendisi ayrıca mevcut yönetim kurulu üyelerinin tamamıyla da çalışmaya devam edebileceğini özellikle vurguladı” diye konuştu.

SORUNUMUZ YOK

Altundağ, “Bu arada Kırıkkalespor eski yönetim kurulu üyesi ve eski genel kaptan olarak Kırıkkalespor’un mevcut başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve arkadaşlarımla hiçbir şekilde sorumun yoktur. Ancak Kırıkkalespor’un bir hamle ile şampiyon olacağı bu günlerde elimi taşın altına koyup bu görüşmemi kamuoyuyla paylaşmayı bir görev kabul ettim. Bütün hedefim Kendini Kırıkkalespor’un eski bir futbolcusu olarak eski şanlı günlerine döndüğünü taraftarlarımızın sahadan mutlu ayrıldığını görerek şehirde yeni bir Kırıkkalespor heyecanı oluşturmaktır. Bu Kırıkkaleli iş adamımızın yapmış olduğu teklife mevcut yönetim kurulunun sıcak bakacağına inanıyorum. İnanmasaydım bu görüşmeyi kamuoyuyla paylaşma gereği duymazdım. Ben Kırıkkalespor’un maddi sıkıntılarını gördükçe son derece üzülüyorum. Takımımızın artık diğer şehirlere özenmemesini arzuluyorum” şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ