Kırıkkale seçimini yaptı Saygılı Başkan

Kırıkkale seçimini yaptı Saygılı Başkan

Kırıkkale seçimini yaptı. Kırıkkaleli seçmenler sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderek kentin yeni yönetimini seçti. Mehmet Saygılı, Mustafa Pekdoğan ve Mahir Yılmaz arasında geçen yarışta AK Partili Mehmet Saygılı ipi göğüsleyen isim oldu.

KIRIKKALE’NİN TERCİHİ SAYGILI

Günlerdir süren propaganda çalışmalarının ardından Kırıkkaleli seçmenler yeni yönetimi seçmek üzere dün sandığa gitti. Sabah saatlerinden itibaren okullara koşan Kırıkkaleliler kenti yönetecek isim için oy kullandılar. AK Partili Mehmet Saygılı, MHP’li Mustafa Pekdoğan, Saadet Partili Mahir Yılmaz, CHP’li Ahmet Eroğlu, Demokrat Partili Gazi Eroğlu ve  Büyük Birlik Partili Ceyhan Doğan’ın yarıştığı seçimde seçmenler AK Parti adayı Mehmet Saygılı’yı tercih etti. Sabah saat 08’00’da başlayan oy verme işlemi akşam saat 17’00’a kadar sürdü. Sandıkların açılmasından hemen sonra oy oranları açıklanmaya başladı. İl saatlerden itibaren oy oranı yüksek çıkan saygılı ilerleyen saatlerde açık ara öne geçti.

 

HÜSEYİN KAHYA’DA AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkaleli seçmenlerin yoğun katılım gösterdiği seçim sonucunun açıklanmasından sonra Hüseyin Kahya Parkı yanındaki Kadın Kolları seçim bürosuna gelen Mehmet Saygılı burada toplanan partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı. Saygılı tüm Kırıkkale’de yaşayanların başkanı olacağı vurgusu yaparak kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür etti.  Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’da diğer partileri ve adayları eleştirerek hepsinin bir araya geldiğini ileri sürdü. Atalay tüm adayların aldığı oyun üstünde oy aldıklarını belirterek AK Parti’nin gücü karşısında kimsenin duramayacağını söyledi. Büro önünde toplanan partililer havai fişek gösterisi eşliğinde başarılarını kutladılar



s.yıldız
31.03.2014 16:02:31
öncelikle Ak parti ve sayın saygılıyı kutluyorum,bu kadar karşı cephesi olan,kimin eli kimin cepinde belli olmayan,sayın beşir beyide tebrik ediyorum,gece demeden gündüz demeden kırıkkalede tek başına mücadele verdi ve seçimi beşir atalay kazanmıştır,buradan kendine kimse pay çıkarmasın,bu seçimde öncesinde dönen dolapları ve sayın başbakan yardımcımıza karşı cephe alanları unutmadık ama ak parti bundan sonra umarım bu kişileri çok iyi biliyor ve ona göre davranılacaktır.artık kırıkkalede beşir bey ne derse o olmalıdır diyor,herkes kendini nimetten saymasın saygılarımla.

m.manaslı
31.03.2014 16:13:17
öncelikle bir MHP li olarak Ak parti adayı sayın saygılıya başarılar diler,herkesin belediye başkanı olmasını gönüllere girmesini temenni ediyor başarılar diliyorum,2014 seçimlerinin kaybedeni aslında sadece kırıkkalemiz için söylüyorum maalesef MHP olmuştur.Hani keskinliler Pekdoğan diyecekti,hani açık ara kazanılacaktı,mustafa özbekler,cemalettin akdoğanlar,hacı filizler nerede cemaat denilen adamlar,bu il yönetiminin kaybettiği kaçıncı seçimdir,MHP İl yönetimi artık bir dakika bile durmadan hemen istifa etmeliler,MHP sizin babanızın çiftliği değil sayın il başkanı ve yönetiminde olan kardeşlerim,aday belirleme sürecinde yaptığınız ayak oyunlarını bu partinin çilekeşleri unutmadı,vefasızlığınızı herkes bildiği için MHP kırıkkalede seçimleri hep kaybeder hale gelmiştir başarısız bir yönetimle hala ben başarılıyım safsatasına inanıp kendilerine istikbal biçen biçare kardeşlerim artık lütfen bu partiye daha fazla zarar verilmeden çekip gidin diyor Ak partiyi bir kez daha tebrik ediyorum.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız