Kırıkkale Savunma Sanayi üssü olacak

Kırıkkale Savunma  Sanayi üssü olacak

ROKET-SAN VE JANDARMA’NIN DEV YATIRIMLARI HIZLA YÜKSELİYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın “Kırıkkale’nin geleceğe yönelik en büyük umudu” olarak gördüğünü söylediği Roket-San ve Jandarmanın alt yapı çalışmaları hızla devam eriyor. Sahada beraberindeki heyet ile incelemelerde bulunan Milletvekili Ramazan Can Kırıkkale’nin kaderini değiştirecek bu iki dev yatırımın takipçisi olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise “Kırıkkale bu iki dev yatırımla savunma sanayin üssü olacak” dedi   

SAVUNMA SANAYİ ÜSSÜ OLACAK  

Kırıkkale Savunma Sanayiinin üssü olma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bir süredir Kırıkkale’ye kazandırılması yönünde büyük girişimlerin yapıldığı Roket-San’ın fabrikası ile Jandarma Eğitim ve Depo Komutanlığında hummalı çalışmalar devam ediyor. Bu iki dev yatırım alanında yapılan çalışmaları birlikte inceleyen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

KIRIKKALE VE KIRIKKALİLERİN UMUDU

Kırıkkale’nin son dönemlerde gerek özel sektörde gerekse kamu yatırımlarında önemli gelişmeler olduğunu söyleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bunlar içlerinde Roket-San’ın yatırımını ayrı tutuyor. Şehre kazandırılması yolunda büyük emek harcadıklarını belirten Saygılı “Ben Kırıkkale’mizin umudu olarak görüyorum. Roket-San’ın gerek bünyesi gerek yan sanayisi gerekse şehre katacağı değer ile çok önemli bir yatırım.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALARIMIZ ZÜRÜYOR

Başkan Saygılı “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu iki büyük yatırımın şehrimize kazandırılmasında büyük emek verdik. Bizim ile birlikte çalışan valilerimize, Milletvekilimiz Ramazan Can’a, İl Başkanımız Mustafa Kaplan’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu günde bu heyet ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları inceleyerek istişarelerde bulunduk” ifadesini kullandı.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAÇAK  

Ulaş köyü yakınlarında 15 bin dönüm arazi üzerine kurulan Jandarma Eğitim ve Depo Komutanlığında 7 bin 500 personelin görev alacak. Jandarma’nın çok fonksiyonlu bir yatırımı olarak şehre değer katması bekleniyor. Rütbeli askerlerin yanı sıra eğitim için gelecekler ile birlikte şehirde hareketlilik yaşanması hedefleniyor. Roket-San ise özellikle yan sanayii ile birlikte şehir istihdamına büyük katkı sağlayacak. Roket-San’da bünyesi ve yan sanayii ile birlikte elli bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız