Kırıkkale sandığa koştu

Kırıkkale sandığa koştu

5 aylık propaganda sürecinin ardından dün seçmenler sandığa gitti. Kırıkkale'de 143 bin 680 seçmen 256 okulda kurulan 505 sandıkta oy kullandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren okullara adeta akın ettiler. Sabah başlayan yoğunluk okullarda akşama kadar

VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Dün Kırıkkale geleceğini oylamak için sandığa koştu. Yaklaşık 5 aylık propaganda sürecinden sonra dün sabah saatlerinden itibaren okullara koşan vatandaşlar gelecek 5 yıllığına seçilecek aday için oy kullandı. Kırıkkale’de 143 bin 680 seçmen 256 okulda kurulan 505 sandıkta oy kullandı. Oy verme işlemi sabah saat 08’00’da başlayıp akşam 17’00’da bitti. Sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar okullara adeta akın etti. Oy kullanma işleminin başlama saatinden bitiş saatine kadar küçük çaplı olumsuzlukların dışında ciddi bir hadise yaşanmadı.

 

PARTİLER YOĞUN BİÇİMDE ÇALIŞTI

Partilerin görevlendirdiği servis araçlarının dışında özel araçlarıyla ve yaya olarak sandıkların bulunduğu okullara gelen vatandaşlar 3 eyrı sandıkta oy kullandı. Önce Belediye Başkanı ve Meclis üyelikleri için oy kullanan seçmenler İl Genel ve Muhtarlıklar için ayrı ayrı oy kullandı. Oy kullanma oranının bu seçimde de yaklaşık yüzde 86-87 olduğu tahmin edilirken kesin sonucun bugün veya yarın belli olması bekleniyor. Emniyet ve ilgili kurumların aldığı sıkı önlemler oy tasnifi ve son birleştirme işlemleri sırasındada etkili oldu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ