Kırıkkale şampiyonları Müdür Okur?u ziyaret etti

Kırıkkale şampiyonları Müdür Okur?u ziyaret etti

Türkiye ve Kırıkkale genelinde dereceler kimseye kaptırmayan Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur?u makamında ziyaret etti. Ziyarete Özel Kızılırmak?ta okuyan Somalili öğrencilerde katıldı.

HEDİYELER VERİLDİ

Ziyaret sonunda Okur, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çekindi.  İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Yükseköğretime Geçiş Sınavı`nda (YGS) Kırıkkale`nin Türkiye genelinde 45`inci sıradan, 25`inci sıraya yükseldiğini söyledi. Okur, Kırıkkale`nin sınavlarda iyi bir noktaya geldiğini, ancak bununla yetinilmeyeceğini belirterek, bu başarıyı daha da yukarılara çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

BAŞARILI SONUÇ ALDIK

Sonuçlarla ilgili değerlendirmede bulunan Özel Kızılırmak Eğitim Kurumu Genel Müdürü Hayrettin Kaya, sınavda geçen seneki başarılarının üzerinde bir sonuç elde ettiklerini söyledi. Başarıda en büyük payın velilere ait olduğunu ifade eden Kaya, "Kızılırmak ve Gonca Liseleri olarak akademik başarımızın her sene daha iyiye gideceğini tahmin ediyoruz. Bir milyon 800 bin öğrencinin katıldığı YGS sonuçlarına göre 6 puan türünde Kırıkkale dereceleri Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları`na aittir. Bu güzellikleri öğrenci ve velilerimizle birlikte paylaşmak istedik. Bu başarılar sadece eğitim kurumları olarak bizlere değil, öğrencilerimizin yetişmesinde katkısı ailelere de aittir. Onları ve öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi.

İYİ HAZIRLANDIK VE BAŞARDIK

Beklediğini alamayan öğrencilere seslenen kaptırmayan Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi Sinan Keskinkılınç, sınavın her şeyin sonu olmadığını belirterek, "Bu bir dönemeçti. Haziran ayında yapılacak ikinci aşama sınavlarında ciddi bir çalışmayla hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. Bu bir sınavdı. Kazanan kaybeden olacak. LYS`de daha güzel neticeler alacağımız düşünüyoruz. LYS`de de derece elde eden öğrencilerin sayıları da katlanarak artacaktır." diye konuştu. Kırıkkale birincisi Rabia Akdoğan da, "Düzenli ve programlı çalışıp dualar ettik. Ama bu bir başlangıç. Asıl çalışmalarımızı LYS için yapacağız." şeklinde konuştu. Kırıkkale 2.`si Burak Acar ise "Başarımıza katlı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Okuldaki arkadaşlarımızla ve öğretmenlerimizle LYS günlerine kadar iyi bir çalışma çıkarmaya gayretinde olacağız." ifade etti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti