Kırıkkale sağlıkta ileri adımlar attı

Kırıkkale sağlıkta ileri adımlar attı

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı Türkiye”nin en büyük konfederasyonu Memur Sen ve iş kolunda en büyük memur sendikası olan Sağlık Seni. Ziyaret etti. Boyabatlı'yı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve sendika yönetimi karşıl

SENDİKA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Akdoğan Sendika çalışmaları hakkında bilgiler verirken Memur Sendikası olarak ilk Profesyonel Sendikacılığı, 2014-2015 Toplu Sözleşme kazanımları hakkında, hastanelerimizde çalışan sağlık personellerimizin sorunları, Sendikamızın 2014 yılında sözünü aldığı yıpranma payı, Kreş hakkı, Lisans tamamlama Genel merkezimizin 2015 görüşmelerinde Döner Sermaye tavanlarının artırılması emekliliğe yansıtılması gibi konularında Genel Sekreterimize bilgiler verdi.

SAĞLIKTA BÜYÜK ATILIM YAPILDI

Genel Sekreter Boyabatlı ise Kırıkkale’nin son yıllarda sağlıkta büyük bir atılım yapıldığını Sağlık çalışanlarının da özellikle çalışma ortamlarının iyi hale geldiğini burada çalışanlarına sahip ve destek çıkan Sivil Toplum örgütü olan Sağlık senin büyük rolü olduğunu Sağlıkta daha iyi noktalara gelmesi için kısa zamanda çok işler başarıldığını özelikle pratisyen ve uzman hekim sayısının artırıldığını, mali konularda daha iyiye gidildiğini belirterek, bu süreçte maddi ve manevi olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını belirtti. Memur sendikası olarak İlk Profesyonel olan Sağlık-Sen’e ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Şube Başkanı Recep Akdoğan da Genel Sekreter Opr. Dr. Mustafa Boyabatlı ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



İLHAT
23.10.2014 22:31:57
BİNA HASTA TEDAVİ ETMİYOR. MÜTEHAHİTLERİ ZENGİNLEŞTİRİYOR. HASTANELERE DOKTOR VE DİGER SAGLIK PER. LAZIM.

1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!