Kırıkkale Rekor Kıracak

Kırıkkale Rekor Kıracak

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışması kapsamında AK Parti il Başkanlığı tarafından istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe başkanları ve ilçe Belediye Başkanları katıldı. İl Başkanı Mürsel Akçay bu seçimde de rekor kırılac

TÜM BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI
Düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Partili tüm ilçelerin Belediye Başkanları ve İlçe başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Mürsel Akçay gerçekleştirdi. Akçay yaptığı konuşmada birlik ve beraberliği vurgulayarak, Cumhurbaşkanlığı seçiminde tüm ilçe başkanları ve belediye başkanları ile birlikte koordineli olarak çalıştıklarını ifade etti. Akçay, Kırıkkale’nin siyasi tarihinde en yüksek oyu alarak yerel seçimleri atlattıklarını ve önümüzdeki seçimlerde bir rekor daha kırmayı hedeflediklerini ifade etti.

ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERİ KAZANMAK
Toplantı da konuşan İl Başkanı Akçay, “Kırıkkale’miz doğusundan batısına, gelişmekte ve ak eller ile her geçen gün daha da ileriye gitmektedir. AK Partili belediyelerin nasıl hizmet ettiğini herkes çok iyi biliyor. Hizmet etmeyi kendilerine görev edinmiş bir ekibimiz var. Ak Parti belediyeciliği iyi bilen, insanların gönlünü kazanması bilen bir partidir. Her şeyden önce yapılması gerekenden insanlarımızın gönlünü kazanmaktır. Biz burada bir aile olarak Kırıkkale’yi daha iyi şartlara getirmeyi hedefliyoruz. Önümüzde çok önemli Cumhurbaşkanlığı seçimimiz var. İnşallah başarılı bir şekilde bu seçimi de atlatacağız” dedi.

İLÇEMİZE İKİ BAYRAM YAŞATTIK
Akçay’ın konuşmasının ardından AK Parti’ye yeni katılan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım bir konuşma gerçekleştirdi. Yıldırım yaptığı konuşmada, Ak Partiye katılmanın gururu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Yıldırım, “İnşallah Ak Parti çatısı altında, daha iyi daha güzel hizmetlere imzamızı atacağız. Seçimlerde teşkilatımız ile beraber çalışacağız” diye konuştu. Yıldırım’ın konuşmasının ardından yine Ak Parti’ye yeni katılım sağlayan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem bir konuşma gerçekleştirdi. Özdem Bayramın birinci günü itibariyle Ak Parti’ye geçiş yaptıklarını ve Delice ilçesine çifte bayram yaşattıklarını kaydetti. Özdem Delice’de vaad ettikleri 34 projeden 12’sini hayata geçirdiklerini 2015 sonu itibariyle de 30’a yakın projeyi tamamlayacaklarını ifade etti. Özdem’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız