KIRIKKALE PLAY-OFF AŞKINA?

KIRIKKALE PLAY-OFF AŞKINA?

Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, yarın oynayacakları Gölcükspor maçı için bir açıklamada bulundu. Aydoslu, Yarın ki maçın zor olacağını ama kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Kırıkkalespor, Pazar günü Gölcükspor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak. Spor Toto 3. Lig 3. Grup`ta 35 puanla 9. sırada yer alan Gölcükspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Sancaktepespor?a 1?0 yenildi. Son maçında Zeytinburnu`nu kendi evinde 7-0 mağlup eden Kırıkkalespor ise 30 puanla 14. sırada bulunuyor. Kırmızı lacivertli ekibimiz, altı puan değerindeki bu önemli müsabakayı mutlaka kazanmak istiyor. Yarınki maç için değerlendirmede bulunan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?Zor bir maç olacak ancak kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız? dedi.
 
SON 5 MAÇTIR KAZANIYORUZ
Son 5 maçtır kazandıklarını ve iyi bir grafik yakaladıklarını Aydoslu, ?Galibiyet serimizi Gölcük deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Bu yönde futbolcularım ile her antrenman sonrası görüşüyorum. Antrenmanlarda futbolcularıma bu maçın nasıl zor geçeceğini anlatıyorum. Sabırlı oynarsak ve oyun disiplininden kopmazsak bu maçta galip geliriz. Yarın oynayacağım maçta bizi en çok etkileyecek olan Gölcükspor?un iç sahada iyi oynaması ve aldığı puanın yarısından çoğunu kendi sahasında almış olması olacaktır. Ancak bizde bunun bilincindeyiz ve yarın kontrollü oyun ve kontra atak futbolu ile rakibimizi mağlup edeceğiz? dedi.
 
FUTBOLCULAR GALİBİYETTEN EMİN
Gölcükspor maçının son antrenmanını yapan futbolcularda, yüzler gülmeye başladı. İlk idmanda moralleri yüksek gözlenen futbolcular, ter idmanı ile ilk gün neşeli enstantaneler verdi. Futbolcular, morallerinin üst düzeyde olduğunu ve bu form ile galibiyet serisinin devam etmesini istediklerini söyledi. Gölcükspor tarafında ise Kırıkkalespor?un üst üste aldığı galibiyetlerin korkusu oluşuğu öğrenildi. Seriyi devam ettireceklerine inanan takımımız yarın ki maçı kazanacaklarından emin.
 
İLK ONBİRİMİZ
Kırıkkalespor?un son taktik ve teknik antrenmanında da Gölcük maçına çıkacak ilk 11 neredeyse belli oldu. Takımımızın ilk on biri şu şekilde, Kalede Koray Tetik, defansta Samed Türkmen, Maksud Önal, Hasan Akdemir, Erkan Koç, orta saha da Halit Ekinci, Mustafa Dağdeviren, Mehmet Gök, Mustafa Ünver ve Metehan Andaç Özlü, forvette ise Murat Çalışkan ile Kırıkkalespor gol arayacak.
 
TARAFTARLAR DA MAÇA HAZIR
Taraftarda Gölcük maçının hazırlıklarını yapmaya başladı. Takımı yalnız bırakmayan ve her konuda destekleyen Kırıkkalespor taraftarları Gölcük maçında da takımın yanında olacaklar. Takımın her maçında yanında olduklarını belirten taraftarlar, ?Takımımızın her zaman yanında olduk ve bundan sonra da onların yanlarında olacağız. Gölcük maçına gideceğiz ve deplasmana gitmek isteyen taraftarlarımız ile irtibata geçeceğiz. Son beş maçını kazanan takımımız Gölcük maçını da kazanacaktır. Taraftarlar olarak orada takıma destek vereceğiz ve elimizden gelen desteği sahaya yansıtacağız? dediler.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ