Kırıkkale mükellefi devletine bağlı

Kırıkkale mükellefi devletine bağlı

27 Şubat- 4 Mart Vergi Haftası nedeniyle İl Defterdarı Mehmet Erkınay, vergi dairesi çalışanları ile birlikte Vali Hakan Yusuf Güner?i makamında ziyaret etti. Vali Güner, ?Kırıkkale mükellefi devletine bağlı. Düzenli borcunu ödüyor. Tüm mükelleflerimizin

KARLI BİR İLİZ
Vali Hakan Yusuf Güner?e Vergi Haftası nedeni ile çiçek takdim eden ve Çini tabak hediye eden Defterdar Mehmet Erkınay, Hafta hakkında kısa bir bilgi sundu. Vali Güner,  ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek bu haftanın çok önemli olduğunu kaydetti. Kırıkkale halkının devletine olan vergi borcunu düzenli ödediğini belirten Güner, bu nedenle Kırıkkale?nin gelirlerinin giderlerinden fazla olduğunu için devlet açısından karlı bir il olduğunu vurguladı.  
 
MÜKELLEFE KAPIMIZ AÇIK
Güner, ?Toplam 18 bin 260 mükelleften Esnaf Sicile kayıtlı 6 bin 100 mükellef, Ticaret Odasına siciline kayıtlı bin 800 mükellefle birlikte mevcut tahsilatın yüzde 80 oranında gerçekleşti. Vergi mükellefi esnaflarımızın her zaman yanındayız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Tüm mükelleflerine buradan basın marifeti ile selamlarımı gönderiyorum. Her zaman tüm kapılar onlara açık. Bize sıkıntılar olduğunda başvurabilirler.? diye konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ