Kırıkkale Müftülüğü Personelinden Kurban Bayramı Toplantısı

Kırıkkale Müftülüğü Personelinden Kurban Bayramı Toplantısı

Kırıkkale İl Müftülüğü personeli, Kurban Bayramı nedeniyle alınacak tedbirleri değerlendirmek, Kurban bayramında vekaletle kurban kesiminde ve dağıtımında görev yapacak personeli belirlemek üzere bir araya geldi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, şube müdürleri ve daire personeli katıldı.

Toplantıda konuşan Müftü Yaşar, “Vekaletle kurban bağışları için müftülüğümüz hafta sonu dahil bayramın birinci günü mesai bitimine kadar açık olacaktır. TDV’ye vekaletle kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız müftülüğümüze gelerek bağışta bulunabilirler" dedi

Ayrıca kurban bayramında kendi araçlarıyla yolculuk yapacak vatandaşlara da bazı hatırlatmalarda bulunan Müftü Yaşar, " Kurban bayramı vesilesiyle birçok kardeşimiz yola çıkacak. Sizleri kurallara uymaya, trafikte sabırlı ve dikkatli davranmaya, birbirimizin hak ve hukukuna saygılı olmaya davet ediyorum. Canlarımız ve mallarımız Allah’ın bize vermiş olduğu en kıymetli emanetlerdir. Bu emanetleri korumak en temel görevlerimizdendir. Trafik kazaları sebebiyle sevdiklerimiz aramızdan ayrılmasın. Umutlar sönmesin. Bayram sevincimiz hüzne dönüşmesin. Yüce Rabbim, sağlık, sıhhat ve afiyetle Kurban bayramına ulaşmayı hepimize nasip eylesin. Bu vesileyle başta Kırıkkaleli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. " dedi Program, personelin bayramlaşmasıyla sona erdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız