Kırıkkale karla mücadeleye hazır

Kırıkkale karla mücadeleye hazır

Vali Ali Kolat, köylerde ve ilçelerde yağacak olan kara ve kışa hazır olduklarını söyledi. İl olarak karla mücadeleye hazırlıklı olunduğunun altını çizen Vali Kolat, 91 personel 14 kamyon, 5 greyder ve 6 yükleyici ile göreve hazır olduklarını bildirdi.

4 BİN TUZ VE 10 BİN TON AGREGA HAZIR

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Karayolları 44.Şube Şefliğini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal da hazır bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında Karayolları 44. Şube Şefi İbrahim Şenel heyete bilgi verdi. Şubeye bağlı 432 Km devlet ve il yollarının bulunduğunu ve bunun 332 km’sinin Kırıkkale iline ait olduğunun altını çizen Şenel, karla mücadeleye yönelik olarak 4 bin ton tuz ve 10 bin ton agrega stoklarının olduğunu dile getirdi. Karla mücadeleye hazırlıklı olduklarını belirten Şenel, 14 kamyon, 5 greyder, 6 yükleyici ve 91 mevcut personele sahip olduklarını sözlerine ekledi.

 

KARIN SU KAYNAKLARINA FAYDASI OLUR

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Ali Kolat “Biliyorsunuz kış mevsimi başladı. Hakikaten soğuklarımız devam ediyor.  Bu anlamda da Karayolları 44. Şube Şefliğini ziyaret ettik.  Şube Müdürümüz burada yapılan hazırlıkları bize bilgi verdi.  İnşallah iyi bir kış geçiririz. Karın olması varlık demektir.  Kar bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde ümit ederim yağar.  Biliyorsunuz karın hem suya faydası vardır, hem de soğukları keser.  Belki biraz bizim Karayollarının ve İl Özel İdarenin işlerini artıracaktır. Arkadaşlara ben kolaylıklar diliyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ