Kırıkkale kara teslim oldu

Kırıkkale kara teslim oldu

Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, Kırıkkale'de de önceki akşam saatlerinde etkili olmaya başladı. Sabaha kadar devam eden kar adeta şehri teslim aldı. Merkezde tüm cadde ve sokaklarda ulaşım güçlükle sağlanırken köy yolları kapandı.

MESAİ ERKEN BAŞLADI

Yağış özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Çevre mahallelerde etkili olan karla birlikte araçlar yolda kaldı ve vatandaşlar da yürümekte zorluk çekti. Kar yağışının etkili olması sebebiyle belediye ekipleri de mesaiye erken başladı. Şehir merkezindeki kaldırımlardaki kar küreme çalışmaları sabahın ilk saatlerinde başladı. Kar yağışını bazı vatandaşlar sevinçle karşılarken sınava giden öğrenciler yağıştan olumsuz etkilendi. Bir öğrenci, "Çok kötü oldu, okula gitmem lazım, sınavım var" diyerek kar yağışına hazırlıksız yakalandığını söyledi.

ETKİLİ OLMASI BEKLENİYOR

Halen hava sıcaklığının sıfır derece olduğu Kırıkkale’de kar yağışının bugün ve yarın etkili olması bekleniyor. Yetkililer, en düşük hava sıcaklığının eksi 7 derece olarak beklendiği Kırıkkale’de kar yağışının etkisini Perşembe günü kaybedeceğinin tahmin edildiğini bildirdi.

OKULLAR BİR GÜN TATİL EDİLDİ

İlçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Kırıkkale’ye bağlı Delice, Sulakyurt ve Balışeyh ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okulların şimdilik bir gün tatil edildiğini açıklayan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, “Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Kırıkkale’nin bazı ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilmesi kararlaştırıldı. Bunun yanında Keskin ve Çelebi içlerinde taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Kırıkkale merkeze bağlı Ahılı ve Kazmaca köylerinde bir gün tatil verildi” dedi.  



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü