Kırıkkale için uyarı! Kuvvetli yağış geliyor!

Kırıkkale için uyarı! Kuvvetli yağış geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre Kırıkkale’nin de aralarında bulunduğu bazı illerde sağanak ve kuvvetli yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava tahmin raporlarına göre Kırıkkale’nin de aralarında bulunduğu bazı illerde sağanak ve kuvvetli yağış görülecek.

41 KENTTE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarında düşüş öngörülüyor. Perşembe günü mevsim normallerinin altına inmesi öngörülen sıcaklıklardaki düşüş ve serin havayla birlikte İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bilecik, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çorum, Kırıkkale, Konya, Karaman, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Amasya, Niğde, Mersin, Adana, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Samsun, Tokat, Ordu, Sivas, Giresun, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize, Artvin ve Ardahan'da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

KIRIKKALE VALİLİĞİ: TEDBİRLİ OLUNMALI

Kırıkkale Valiliği, yapılan meteorolojik son değerlendirmelere göre; 01.09.2021 Çarşamba günü (Bugün) öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Eskişehir'in doğusu, Kastamonu, Karabük, Bolu'nun doğusu ve Çorum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısında bulundu.

SEL BASKINLARINA KARŞI DİKKAT

Ankara'nın kuzeyi, Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Çorum çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışların perşembe günü de Karadeniz kıyılarında kuvvetli, Rize ve Artvin'in kuzey kesimlerinde şiddetli ve yer yer aşırı, cuma günü Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması öngörülüyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız