Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız

Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Turan Kıratlı ziyaretler kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek'i ve Nur Cami'ni ziyaret etti. Kıratlı yaptığı açıklamada, Hep birlikte Kırıkkale için çalışacağız” dedi.

NUR CAMİİNİ GEZDİ

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Turan Kıratlı İl Müftülüğü ve Nur Camiini ziyaret ederek cami çalışmaları hakkında Müftü Bekir Gerek’ten bilgi aldı. Cami’nin halılarının geçtiğimiz hafta itibariyle tamamlanmaya başladığını belirten Gerek, “Nur Cami Kırıkkale’nin simgesi olacak. Tamamen bittiği zaman örnek alınarak diğer illere de yapılacak.  Şu an az bir eksiğimiz kaldı. Onları da tamamlayıp Sayın Cumhurbaşkanı’mızı da davet ederek açılışını yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

BİR DÖNEM DAHA GÖREV İSTİYORUM

Milletvekilliği döneminde Kırıkkale için çalışmalar yaptığını söyleyen Aday Adayı Turan Kıratlı ise, “Bir dönem Kırıkkale milletvekilliği yaptım. Hemşerilerimizin her zaman yanında oldum. Bir dönem daha hizmet etmek için başvurumuzu yaptık. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarının ardından ise il müdürlerimizi ziyaret ediyoruz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız