Kırıkkale için çalışacağız

Kırıkkale için çalışacağız

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Erol Çakır seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulunuyor. Bu kapsamda Kırıkkale Esnaf Ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Çakır, Süleyman Köstekli ve yönetimi görüş alışverişin

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ÖNEMLİ 
Esnaf Ve Sanatkârlar Odasını Köstekli?yi makamında ziyaret eden Çakır, seçim çalışmalarının yoğun bir tempo içerisinde sürdüğüne dikkat çekerek ?Kırıkkale?ye olan borcumuzu ödemek üzere yola çıktık. Öncelikle ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. Allah nasip eder de aday olur sonrasında da belediye başkanlığını kazanırsak amacımız; toplumun tüm katmanları ile birlikte bu şehri yönetmektir. Bu noktada sivil toplum örgütlerimiz bizim için büyük önem taşıyorlar. Onların görüşleri yürüdüğümüz yolda bize ışık tutacaktır.? ifadelerini kullandı.  
GENÇ ADAY ADAYLARI VAR 
Esnaf Ve Sanatkarlar Odasını Köstekli Çakır?a adaylık sürecinde başarılar dileyerek ?Ülke yönetimlerine, ve Kırıkkale?de gençlerin bu yola çıkması bizi mutlu ediyor. İnşallah şehrimiz için hayırlısı ne ise o olur. şehir yönetiminde bizlere ihtiyaç duyulan noktada memnuniyetle düşüncelerimizi dile getiririz? dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız