Kırıkkale huzurlu şehir

Kırıkkale huzurlu şehir

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale`de katıldığı iftar davetinde yaptığı konuşmada, "Kırıkkale`de huzurlu bir hayat var. Hepimiz buradayız. Kırıkkale`nin birliği bütünlüğü hepimizi memnun ediyor. Allah ağız tadımızı bozmasın" dedi.

HUZURLU BİR HAYAT VAR

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesinin ortaklaşa olarak 3`cüsü düzenlenen Geleneksel Nur Cami İftar Programına katıldı. Atalay, Nur Cami avlusundaki iftar programı öncesinde yaptığı konuşmada, "Kırıkkale`de huzurlu bir hayat var. Hepimiz buradayız. Kırıkkale`nin birliği bütünlüğü hepimizi memnun ediyor. Bakın burada bütün kamu yöneticilerimiz, Valimiz, Belediye Başkanımız, Başsavcımız, diğer bütün yöneticilerimiz ve siyasetçilerimiz burada. Sivil toplum kuruluşlarımız ve hemşerilerimizle birlikte güzel bir iftar yapıyoruz. Bunun için Rabbimize hamd ediyoruz. Böyle huzurlu bir atmosferi Rabbim bize nasip ettiği için şükrediyoruz. Allah ağız tadımızı bozmasın. Birlikteliğimizi bozmasın. Böyle nice Ramazanlarda böyle geleneksel iftarımızı birlikte yapalım" dedi.

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Atalay, iftara katılan vatandaşlarla da görüşerek, yaklaşan kadir gecelerini ve Ramazan Bayramını kutladı. Nur Cami inşaatında incelemelerde bulunan Atalay, İl Müftüsü Bekir Gerek`den cami inşaatıyla ilgili bilgi aldı. Programda Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ın yaptıkları kısa konuşmaların ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük Ramazan ayının fazileti konulu sohbet konuşması yaptı. İftar programına, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay`ın yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Müftüsü Bekir Gerek, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve bay bayan vatandaşlardan oluşan binlerce kişi katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü