Kırıkkale huzurlu bir il

Kırıkkale huzurlu bir il

Saadet Partisi Kırıkkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'ı makamında ziyaret etti. Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, Kırıkkale'nin huzurlu bir şehir olduğunu söyledi.

FAZLA OLAY YAŞANMIYOR
Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, Balışeyh İlçe Başkanı Ramazan Gözalan ile İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hasan Onar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Saadet Partisi İl Başkanı Faruk vurgun, “Kırıkkale ilimiz fazla olay yaşanmayan, halkın devletine saygı duyduğu, polis-vatandaş işbirliğinin en güzel yaşandığı kent olduğunu söyledi.

HUZUR VE GÜVENLİK DEVAM EDECEK
Göreviniz esnasında da aynı huzur ve güvenliğimizin devam edeceğini inandığını belirten Vurgun, Onar’a yeni görevinde başarılar diledi.
İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Daha güvenli ve huzurlu bir Kırıkkale için ekibimle birlikte yılmadan çalışmaya devam edeceğim. Kurumlar ve kişiler arasında iletişim çok önemlidir. Bu bağlamda, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü olarak toplumun her kesimiyle her türlü işbirliğine açığız.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ