Kırıkkale hizmetin en iyisine layık

Kırıkkale hizmetin en iyisine layık

Seçim sürecini en yoğun geçiren adaylardan birisi oban Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz hafta sonunu sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle geçirdi. Yılmaz Kırıkkale'nin hizmete ihtiyacının olduğunu söyledi.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Hafta sonunun sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerle geçiren Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz Kırıkkale’nin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu söyledi. Beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret turu gerçekleştirin Yılmaz’a sokakta yoğun ilgi gösterildi. Yılmaz sokaktaki vatandaşlarla bol bol sohbet ederken Kırıkkale’nin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu ifade etti. Vatandaşlarda bu sefer Yılmaz’ın belediyeyi mutlaka kazanacağını söylediler.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ

Anadolu Gençlik Derneğinin etli pilav etkinliklerine katılan Mahir Yılmaz "2014 Yerel Seçimleri için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Alnımızdan ter boşalmayacaksa, Seçimi kazanmaya yönelik bir takım çalışmalarımız dahi yoksa biz seçmenden ne yüzle oy isteyeceğiz?" ifadelerini kullandı. Daha sonra Hasret Derneğine ziyarette bulundu. Hasret Derneğinin Kırıkkale’miz ve bütün insanlığa hizmet ettiğini dile getirerek,  çalışmalarında başarılar diledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız