Kırıkkale halkına minnet borçluyuz

Kırıkkale halkına minnet borçluyuz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz Kırıkkale`nin Yahşihan İlçesindeki Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi`nde meydana gelen patlamada ölen 2 işçinin cenazelerine katıldıktan sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Kapusuz ?AK Parti iktidar

 

BÜYÜK ONUR

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir Genel Başkan Yardımcısını partide görmekten dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, ?Bizim kurduğumuz parti artık Genel Merkezde değil illerde de böyle mekânlarda temsil ediyoruz.? dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ise patlamada hayatını kaybeden şehit işçileri hatırlatarak, ailelerine başsağlığı diledi. Başbakan Erdoğan?ın yerine törene katıldığın belirten Kapusuz, ?Genel Başkan Yardımcısı sıfatım gereği Başbakanımız adına burada taziyede bulunmak ve cenazeye katılmak üzere Kırıkkale ilimize geldik ve görevimizi yaptıktan sonra il binamıza geldik.? dedi.

 

ZOR OLANI BAŞARMAYI HEDEF HALİNE GETİRDİK

Kapusuz ?Ak İl Binası Kırıkkale?ye yakışan güzel bir bina olmuş. Daha önceki binanızı da biliyordum ancak burası benim çok hoşuma gitti. Ak Parti işe başlarken büyük düşünmeyi büyük hedefler önüne almayı zor olanı başarmayı hedef haline getiren bir siyasi harekettir. Gerçekten ülkemize kazandırılmış olan bütün bu kazanımlar milletimizin hak ettiği kazanımlardır. Yeterli midir asla siyasi, ekonomik, alt yapı, üst yapı yerel ve merkezi olarak her alanda yapmış olduğumuz çalışmalar Cumhuriyet tarihinde mukayese edilemeyecek kadar önde ve başarılı bir şekilde tamamlanmış bir şekilde olmasına rağmen geldiğimiz nokta ise hiçbir alanda yeterli bulmadık ve bulmayacağız.?

 

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

?Çünkü bu millete hizmet etmeyi biz büyük bir meziyet ve fazilet olarak görüyoruz. Bu millet bunu çok hak etmiştir. Geçte olsa bu hizmetlerle buluşmuştur. Her şeyden önce bu üzücü olay geçmişte birkaç kez daha yaşanan olaylara hatırladığımızda ve daha az tahribat meydana getirdi. Daha büyük tahribatlar yaşadığımız dönemler geride kaldı. Ama maalesef bu ve benzeri görevler hoşumuza gitmese de yaşıyoruz. 4 tane şehidimizi toprağa verdik. Allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı diliyorum milletimizin başı sağ olsun. Bunlarla ilgili olarak Banklarımız, Milletvekillerimiz, teşkilat mensubu arkadaşlarımız bugüne kadar cenazelerin tespiti için ellerinden geleni gösterdiler.?

 

HİZMETLERLE TAÇLANDIRMAMIZ GEREKİYOR

?2002?den bugüne kadar yerelde ve merkezde seçimlerde AK Parti iktidarına destek veren Kırıkkale halkına minnet borçluyuz. Üzerimize düşen görev neyse onu yapmaya teşkilatlarımızla birlikte el birliği olarak hizmet sarf edeceğiz. Kırıkkale çok hızlı değişen gelişen kısa zaman içerisinde büyük iller statüsünde yer alan bir ilimiz olduğu için bundan sonra ustalık dönemi için imara ihtiyaç var diye düşünüyorum. Genel anlamda Kırıkkale?ye yakışan hizmetlerle taçlandırmamız gerekiyor.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ