KIRIKKALE HAK ETTİĞİNİ ALMADI

KIRIKKALE HAK ETTİĞİNİ ALMADI

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "18 yıldır iktidar partisi Kırıkkale’de milletvekili sayısını artırdı. Kırıkkale Bakan bile çıkardı. Kırıkkale hak ettiği yardımları almadı" dedi.

Ziyarete Özdağ’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları ümit Yardım, Dr. Neslihan Çevik ve Feramuz Üstün,  PİK Başkanı Seren Yıldız Öztürk, Teşkilat Başkan Yardımcısı – Bölge Koordinatörü Hasan Hüseyin Bozok, Teşkilat Başkan Yardımcısı Halime Polat, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Mehmet Ali Genç, Mehmet Elman ve Hakverdi Altuğ, Yozgat İl Başkanı Emine Engin, Kırşehir İl Başkanı Gökhan Biçici ve Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Özdağ ve beraberindekiler, Kırıkkale’ye gelerek ilk olarak basın mensupları ile buluştu.

Her fırsatta Kırıkkaleli olduğunu belirten Özdağ, “Bende bu bozkır toprakların çocuğuyum. 50 yıldır Manisa’da ikamet ediyorum. Bozkırın çocuğu Ege’de yeşerdi ve 3 dönem Milletvekilliği yaptım. Bende sizler gibi İçanadolu’nun çocuğuyum”

Özdağ “Kırıkkale, Ankara’nın yanı başındadır. Kırıkkale’nin daha çok gelişmesi gerekiyordu. 18 yıldır iktidar partisi Kırıkkale’de milletvekili sayısını artırdı. Kırıkkale Bakan bile çıkardı. Kırıkkale hak ettiği yardımları almadı. Kırıkkale’nin çok büyük imkanları olması gerekiyordu. Burada Kızılırmak var çok büyük imkanları var. Daha büyük tarımla da tanışabilirdik. Bunlar yapılabilirdi.

Kırıkkale, Ankara’ya yakın olması sebebiyle sanayisi daha canlı olabilirdi. Bununla ilgili çalışmalar yapılabilirdi. Eksik bırakıldığını gözlemliyoruz. Hiçbir yarım iş tamamlanmayacak. Yüzde 75’i yapılan işler tamamlanacak, geri kalan işler ise tamamlanmayacak. Hani ekonomi uçuyordu. Yatırımlar niye askıya alınıyor. 400 milletvekili verin Türkiye düzelecek diyorlardı. 400 vekili de verdik hiçbir şey yapılmadı.

Kırıkkale’nin milletvekilleri burada çok büyük işler yapmadılar. Hükümet çok fazla yatırım yapmadı. Kırıkkale tarihin bölgesidir. Kırıkkale sancaktır. Bir sancağın olduğu, Cumhuriyet döneminde çok önemli madenleri olan yerin daha büyük hizmetler alması gerekiyordu. Kırıkkale’de çok büyük sanatçılar ve siyasetçiler çıktı. Ama bu topraklarda daha büyük hizmetlerin olması gerekiyordu.

Düzenlenen basın açıklamasının ardından Özdağ ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’yi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı’yı, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir’i ve Baro Başkanı Talat Apaydın’ı ziyaret ettiler.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız