Kırıkkale gelişecek, halk rahat edecek

Kırıkkale gelişecek, halk rahat edecek

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Kırıkkale'nin gelişimi için yapacakları projeleri açıkladı. Kendisine oy verenleri vebal altında bırakmayacağını belirten Yılmaz, Projelerimizle Kırıkkale gelişecek, halkımız rahat edecek” dedi.

ASANSÖRLÜ ÜST GEÇİT PROJESİ

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 2014 yerel seçimleri kapsamında yapacağı projeleri açıkladı. Kentin gelişimini yükseltmek ve vatandaşların refah seviyesini en üst düzeye çıkarmak için, sosyal, kültürel projelere ağırlık vereceklerini belirten Yılmaz, “Şehrimizin yaya trafiğini rahatlatmak için tespit edilen mahallelerde asansörlü üst geçitler yapılacaktır. Tepebaşı, Çalılıöz, Yenimahalle gibi yokuş yolu bulunan mahallelere çıkış rampaları, merdivenler, engelli vatandaşlarımız için engelli rampaları ve yolları yapılacaktır.Açık ve kapalı pazar yerlerinde umuma açık tuvaletler bulunacaktır”

 

PARK VE BAHÇELERE ÖNEM

“Minibüslerimizde müşteri hakları ve minibüs esnafı hakları belediyemiz güvencesi altında olacaktır. Her mahallede halkımızın yararlanacağı güvenlik görevlisi, temizlik işçisi bulunan park ve bahçeler yapılacaktır. İlimiz Yuva mahallesinde bulunan asfalt şantiyesi uygun bir alana kaldırılacaktır.Av ve yaban hayvanları korunacak, avcılarımız için atış poligonu yapılacaktır.Hastalarımız ücretsiz hasta nakil araçları ile taşınılacaktır. Belediyemiz mezbahası ruhsatlandırılacak ve et taşıma işleri belediyemiz personeli vasıtası ile trigofrig araçlar ile sağlanacaktır.”

 

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

“Mahallelerimizde asfalt ve kilit parkesiz cadde ve sokak kalmayacaktır. Kırıkka-le’mizde çamurlu sokak kalmayacak.Kilit parke ve beton kanalizasyon borularının imalatı faaliyete geçireceğimiz beton boru büz fabrikasında kendi işçilerimiz tarafından imal edilecektir.Mahallelerimizin yol, su, kanalizasyon gibi problemleri dış mahallelerden başlamak üzere hızla içe doğru bitirilecektir.Gençlerimiz için bisiklet yolları, semt sahaları yapılacak ve sanatsal etkinlikleri yaygınlaştırılacaktır. Siyasi hayatım boyunca hiçbir kurum ve kuruluşa, hiçbir sermaye erbabına bir söz yada taahhüdüm olmadı. Verilen bir oyun vebali var ve bunu çok iyi biliyorum. Şimdi Hakkın huzurunda size söz veriyorum... “Bana oy verenleri vebal altında bırakmayacak bir başkan olacağım.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız