Kırıkkale gecesi gibi olacak

Kırıkkale gecesi gibi olacak

Kırıkkale Müzisyenleri koruma yaşatma yardımlaşma ve geliştirme Derneği (MÜYADER)Kırıkkale?nin Müzisyenlerini tanıtmaya ve Ulusal kanallarda yayın yapan programlara katılmaya devam ediyor. Kırıkkale MÜYA-DER Dernek Başkanı Adnan Saçal, 8 ay önce açılışını

24 ŞUBAT?DA HERKES EKRAN BAŞINA
24 Şubat Cuma günü saat 21.30 da Uydudan yayın yapan Kanal 67 yayınlanan Şevket Doğan şova davet edildiklerini belirtti. Saçal, ?MÜYA-DER?e kayıtlı sanatçılarımız, Alkan Saçal, Fuat Özok, Duygu Kutlu, Meliha Erdoğan katılıyor. Davul Zurna ekibi ve Peçeli Köçekler Erdal Geyikçi, Murat Tombak oyunlarıyla renk katacaklar. Programa İstanbul Kırıkkale Keskinliler dayanışma ve yardımlaşma dernek Başkanı ve Kültür bakanlığı sanatçısı olan Meliha Erdoğan da katılıyor. Saçal, Şevket Doğan şov Kırıkkale Gecesi Tarzında program olacağını ve tüm Kırıkkaleli hemşerilerimizi TV başında bizi seyretmeye davet ediyoruz? dedi.
 
 DESTEK BEKLİYORUZ.
Saçal derneklere ilgili yaptığı açıklamada, ?Dernek olarak Kırıkkale`yi ve Derneğimize üye olan müzisyenlerin seslerini duyuruyoruz. Türkiye`nin çeşitli illerinden uydudan yayın yapan programlara dernek olarak davet ediliyoruz. Yeni dernek olmamızda dolayı dernek üyelerimizi ulaşımlarında maddi ve manevi zorluklar yaşıyoruz. Kırıkkaleli iş adamlarımızdan Maddi ve manevi destek bekliyoruz? diye konuştu.
 
KAPIMIZ HERKESE AÇIK.
Derneğin kapılarının herkese açık olduğunu belirten Saçal, ?Dernek tüzüğümüzün 4. maddesine göre üye olma hakkı fiil ehliyet sahibi bulunan ve derneğin amaç ve ilkelerini benimseyerek bu doğrultuda çalışmayı kabul eden ve mevzuatın öngördüğü koşullarını taşıyan her gerçek ve tüzel kişi bu derneğe üye olma hakkına sahiptir. Ancak, yabancı gerçek kişilerin üye olabilmesi için Türkiye`ye yerleşme hakkına sahip olması da gerekir. Onursal üye için bu koşul aranmaz. Derneğimize dünyanın neresinden olursa olsun, üye olunabilir. Din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeksizin kapımız herkese açık? dedi.
 
 
YENİ SESLER GELMEYE BAŞLADI.
Yeni sanatçıların da derneğe kayıt olduğunu hatırlatan Saçal, ?Derneğimiz Kurulması 8 ay Olmasına rağmen, Türkiye`nin yakından tanıdığı sesleri üye olmaya başladı. Derneğimize yeni üye olan bay ve bayan üyelerimiz "Şevket Dogan, İzzet Keskin, Ankaralı Juguli, Gönül İnci, Ceylan Çoşan, Duygu Kutlu, Nurhan İner, Sevgi Petek, Hülya Yıldız, Yeter Köprülü, Binnur Duru ve Meliha Erdoğan?


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ