Kırıkkale Eğitimciler Derneğinden öğretmenlere vefa yemeği

Kırıkkale Eğitimciler Derneğinden öğretmenlere vefa yemeği

Kırıkkale eğitimciler Derneği (KEDER), okullarda yıllarca müdürlük yapmış ve daha sonra yeni çıkan ‘Yönetici atama yönetmeliğine' göre öğretmenliğe dönen eğitimcilere vefa yemeği verdi.

ÇOK SAYIDA ÖĞRETMEN

KEDER’in binasında verilen yemeğe çok sayıda öğretmen katıldı. Yemeğe katılan öğretmenlere dernek yönetimi tarafından Kırıkkale’nin eğitim ve öğretimine katkılarından dolayı plaket verildi. KEDER yönetimi olarak ahde vefadan yola çıkanları derneklerinde ağırlamak istediklerini açıklayan KEDER Başkan Yardımcısı Ramazan Gögüş,  “Bizi kırmayarak, davetimize icabet ettiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerin, Kırıkkale’nin eğitim ve öğretimine hayatlarını verdiniz. Hâlâ vermeye de devam ediyorsunuz.”dedi.

MESAİ KAVRAMI TANIMADILAR

Mesai kavramı tanımadan, gece ve gündüz demeden hizmet edildiğini belirten Gögüş, “Bu gurur ve mutlulukla alınlarınızın akı,  gönüllerinizin rahatlığı ile bu görevlerinizi tamamladığınızı biliyoruz. Bunu da her zaman takdir ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Sizlere KEDER,  olarak her zaman kapımız ve gönüllerimiz açık olacaktır. Hepinizi yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı saygıyla selamlıyor mutluluklar diliyorum.”diye konuştu.

HATIRLANMAK ÖNEMLİ

Yemeğe katılan eğitimcilerden Dursun Saray ve Osman Kara da derneğin böyle bir program yapmasının kendilerini çok mutlu ettiğini,  hatırlanmanın çok önemli olduğunu ve bu durumun da dernek yöneticilerinin bir nezaketi olarak düşündüklerini söylediler.

ONLARIN İŞİ

Öğretmen Osman Kara, “Ben KEDER’i kuruluşundan beri takip ediyorum, çok güzel hizmetler yaptığını biliyorum ve her zaman da takdir ediyorum. Bizleri hatırlamak, arkadaşlarımızla bir araya getirmek ancak onların aklına gelebilirdi ve bunu da gerçekleştirdiler.”  Bu jestlerinden dolayı yemeğe katılan tüm arkadaşlarım adına dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti