Kırıkkale çiçek açacak

Kırıkkale çiçek açacak

BELEDİYE SERASINDA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Kırıkkale çiçek açacak

Havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde kapsamlı temizlik ve bakım çalışması yapan Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kendi serasında ürettiği mevsimlik çiçeklerle parkları, caddeleri ve refüjleri süslemeye hazırlanıyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi, şehrin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlamak için Kırıkkale Belediyesine ait serada üretilen çiçekler bahar mevsimiyle birlikte canlanmaya başladı. Kırıkkale Belediyesinin, kendi serasında gerçekleştirdiği mevsimlik çiçek ve çalı üretimleri sayesinde belediye bütçesinde de önemli bir tasarruf sağlanıyor.

Mevsimlik çiçek ve çalıların üretim alanı olan serada inceleme yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, burada görevli ziraat mühendislerinden bilgi aldı. Belediye Başkanı Saygılı, baharın gelmesiyle birlikte mevsimlik çiçek üretimine ağırlık verdiklerini, şehrin değişik bölgelerine dikimi gerçekleştirilecek olan bu çiçeklerle şehrin estetiğine katkıda bulunulacağını kaydetti. Başkan Saygılı, “Başta Kırıkkale’mize kazandırdığımız yeni parklarımız olmak üzere tüm parklarımızda, refüjlerde, kavşaklarda çiçek dikimi gerçekleştireceğiz. Böylelikle şehrimiz adeta çiçek bahçesi gibi bir görünüme kavuşacak” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü