Kırıkkale çiçek açacak

Kırıkkale çiçek açacak

KIRIKKALE BELEDİYESİ PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ, BAHAR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

KIRIKKALE BELEDİYESİ PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BAHAR ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Kırıkkale çiçek açacak

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir merkezinde ve mahallelerde bulunan parkları yaz ayları için bakıma aldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden farklı çiçek ve bitkiler parkları süsleyecek.

AMAÇ, DAHA KULLANILABİLİR BİR HALE GETİRMEK

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde ve mahallelerde bulunan park ve yeşil alanlar bahar bakımına alındı. Yaz aylarının vazgeçilmez mekânları olan park ve bahçeler için havaların ısınmasıyla birlikte hummalı bir çalışma başlatıldı. Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Park ve bahçeler vatandaşlarımızın en büyük sosyal faaliyet alanları, bu mekânlarda gerekli bakım çalışmalarını yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın günlük stresten bir nebze uzaklaştıkları alanları daha kullanılabilir hale getirmek” dediler.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Bahar mevsimin gelmesiyle birlikte park bahçe ve yeşil alanlarının bakıma alınmasının yanı sıra şehir merkezinde ve yol kenarlarında bulunan ağaçların budanarak gençleştirme çalışmalarının yapıldığını ifade eden Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Aynı zamanda belediyemize ait seramızda bahar mevsiminde dikilecek çiçeklerin yetiştirme çalışmaları da devam ediyor. Hayat kaynağımız olan yeşil alanların düzenlenmesi ve bakımı, şehrimizin 4 mevsim daha güzel görünmesi için ekiplerimiz yoğun bir çaba harcıyorlar” ifadelerini kullandılar. Yetkililer, park ve bahçelerde yapılan bahar bakım çalışmalarının yaz boyunca da sürdürüleceğini ifade ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü