KIRIKKALE BU SPORU SEVDİ

KIRIKKALE BU SPORU SEVDİ

Kırıkkale Belediyesi tarafında Bİlim Merkezi ile birlikte faaliyete geçen Buz Pisti'ne halkın yoğun ilgisi var.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın gençlerin isteği üzerine 31 Mart'a kadar ücretsiz yaptığı buz pistinde haftanın hemen her gününde büyük yoğunluk yaşanıyor.

31 MART'A KADAR ÜCRETSİZ

Kırıkkale Belediyesi tarafından geçtiğimzi yıl Bilim Merkezi ile faaliyete geçirilen Buz Pisti'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılığı bir toplantıda gençlerin isteği üzerine 31 Mart'a kadar ücretsiz yağtığı Buz Pisti haftanın her günü dolup taşıyor. Hafta içi ve hafta sonunda sabah 09.00 ila 18.00 saatlerinde açık olan Buz Pistinde hergün yüzlerce aile gönüllerince eğleniyor. Kırıkkaleli vatandaşlara yeni bir sosyal etkinlik alanının sunulduğu Buz Pistin'de 18 yaşı altı gençler ailelerinden alınan özel izin belgesi ile buz pistine alınıyor.

ARTAN GENÇ BİR NUFÜS VAR

Katıldığı bir toplantıda gençlerin isteği üzerine puz pistine girişleri ücretsiz yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale'nin Bilim Merkezinin ardından buz pisti ile alternatif bir sosyal etkinlik alanı kazandığını ifade etti. "Gençler ne istedi de yapmadık" diyen Mehmet Saygılı "Kırıkkale'nin artan genç nufüsünun ihtiyaç duyacağı alternatif sosyal etkinlik alanları içerisinde artık buz pistimiz ilk sıralarda yer alıyor. Her hafta binlerce gencimizin burada gönüllerince eğlenmesi bizleri daha da mutlu ediyor. İnşallah yeni dönemde gençlerimizin sosyal etkinlik alanlarını artıracağız" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız