Kırıkkale bizimle hayat bulacak

Kırıkkale bizimle hayat bulacak

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, şehrin üniversite ile bütünleşmesi için, kentsel dönüşüm ve sosyal projelere ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi. Kırıkkale'de 10 yıldır kültürel ve sosyal bir etkinliğin olmadığını belirten Pekdoğan

ŞEHİR MERKEZİNE GELMİYOR
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Yurtkur Müdürü Muharrem Akçadağ’ı ziyaret etti. Yurtkur çalışanlarıyla fikir alışverişi yapan Pekdoğan, Kırıkkale’nin gelişimi için çalışacaklarını söyledi. Kırıkkale Üniversitesi’nde bulunan öğrencilerin şehirle birlikte kaynaşması gerektiğini belirten Pekdoğan, bugüne kadar bunun hep sözde kaldığını belirterek, “Bu dönem göreve geldiğimizde her şey farklı olacak” dedi. 4 yıl Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan bir öğrencinin şehir merkezine hiç gelmediğini belirten Pekdoğan, kentte buna uygun sosyal projelerin yapılması gerektiğini kaydetti.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEĞİZ
Merkez’e uğramayan öğrencilerin Yenişehir’de vakit geçirdiğini ve şehirden koptuğunu belirten Pekdoğan, şehir esnafının da bu durumdan olumsuz yönde etkilendiğini bildirdi. Şehrin sosyal yaşam döngüsünün kısıtlı olduğunu, kültürel etkinliklerle Kırıkkale’nin sosyal proje döngüsüne kavuşması gerektiğini belirten Pekdoğan, bunun için önümüzde ki günlerde gençlerle bir araya geleceklerini, gençlerin istek ve taleplerini dinleyeceklerini ifade etti. Başkan olması takdirde üniversite için de projeleri olduğunu belirteh Pekdoğan gençleri ortak bir noktada, ortak bir değerde buluşturacaklarını kaydetti.

ŞEHRİMİZİ İLERİ GÖTÜRECEĞİZ
Genç fikirlerin ülkeleri ve şehirleri ileri götürdüğünü belirten Pekdoğan, üniversite şehri olarak adlandırılan kentlerin, öğrenci potansiyeli ile nasıl gelişim gösterdiğini rol model alacaklarını açıkladı. Gençler için önemli çalışmaların yapılacağını belirten Pekdoğan, kent genelinde öğrencilerin vakitlerini rahatlıkla geçirebileceği yerlerin olacağını, gerekirse ücretsiz servisler ile öğrencilerin ulaşımlarını rahat sağlayacaklarını bildirdi.
Kırıkkale’nin kurtuluşunun kentsel dönüşüm ve sosyal projeler olduğunu belirten Pekdoğan, kendi dönemlerinde önemli çalışmalar yaptıklarını ve her yıl kültürel etkinlikler yapıldığını hatırlattı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız