Kırıkkale Bilim Merkezi Samsunlu Gençleri Ağırladı

Kırıkkale Bilim Merkezi Samsunlu Gençleri Ağırladı

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi, çevre illerin öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor. Samsun’dan gelen kafile Bilim Merkezini ziyaret ederek atölyelerde çalışmalara katıldı.

Gruplar Halinde Misafirlerini Ağırlıyor

Kırıkkale Belediyesi tarafından ASELSAN ile birlikte kısa bir süre önce tamamlayıp hizmete açtığı Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’ni gezmek için her gün gruplar halinde Kırıkkale’de eğitim gören öğrenci ve öğretmenleri tarafından ziyaret ediliyor. Bu ziyaretlere son günlerde çevre illerden gelen öğrenci grupları da katılmaya başladı.

Samsun’lu Gençler İlgi Gösterdi

Çok sayıda sergi düzeneğiyle 7'den 70'e herkesin gezebileceği Bilim Merkezi Kırıkkaleli misafirlerin yanı sıra çevre illerden gelen ziyaretçilerini ağırlıyor. Son olarak Samsun’dan Anadolu’yu tanıyorum kapsamında Kırıkkale’ye gelen gençler Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’ni de ziyaret etti. Bilimin Işığı Sergisi ile başlayan gezide gençler tüm atölyeleri gezerek burada çeşitli deneyleri gerçekleştirdi. Gökyüzü evinde de gözlem yapan öğrenciler Bilim Merkezinden memnuniyet ile ayrıldı.

Çevre İllerinde Dikkatini Çekiyor

Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nin çevre illerinde dikkatini çekmeye başlamasının memnuniyetini yaşadığını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Aselsan işbirliğinde belediye olarak bu çaplı bir eseri öğrencilerimize ve bilime meraklılarına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kırıkkaleli öğrencilerimizin büyük ilgisini çeken Bilim Merkezimizde artık çevre illerden gelen gençleri de ağırlıyoruz.“ifadesini kullandı.

Biliminde Üssü Yapmak İstiyoruz

Başkan Saygılı “Kırıkkale’miz savunma sanayiinin üssü olduğu gibi bilimin de üssü yapmak istiyoruz. Açıldığı günden bu güne yüzlerce öğrenciyi ağırladığımız bilim merkezi ile ülkemizin bilim şehirlerinden biri konumuna geldi. Bunun mutluğunu yaşıyoruz. Samsun’dan gelen gençlerde Bilim Merkezimizi ilgi ile gezdiler” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız