KIRIKKALE BELEDİYESİNİN KASASI DOLDU

KIRIKKALE BELEDİYESİNİN KASASI DOLDU

Kırıkkale Belediyesi’ne ait olan büyük şehir parkı üzerinde ki 11 buçuk dönümlük arsa tam 90 milyon 100 bin liraya satıldı.

İki firmanın katıldığı ihaleyi, 90 milyon 100 bin TL ile Hairbuy Kozmetik İthalat İhracat İnşaat firma yetkilisi Mustafa Samur alan taraf oldu. 

TAM TAMINA 90 MİLYON 100 BİN
Kırıkkale Belediyesi tarafından uzun zamandır ihaleye çıkartılan ve olumlu bir sonuç alınamayan Büyük Şehir Parkı’nın üzerinde bulunan arazi satışıyla ilgili son nokta konuldu. MKE’den Kırıkkale Belediyesi’ne geçen ve daha önce birkaç defa satışa çıkan büyük şehir parkı üzerinde ki 11 bin 500 metrekarelik arsa 90 milyon 100 bin liraya satıldı.

MKE’den Kırıkkale Belediyesi’ne geçen ve daha önce birkaç defa satışa çıkan büyük şehir parkı üzerinde ki 11 bin 500 metrekarelik arsa 90 milyon 100 bin liraya satıldı. En son yapılan ihalede 75 milyon liraya satılan ancak alıcı firma tarafından ödeme yapılmadığı için iptal olan ihale bu defa 60 milyon liradan satışa çıktı. Son teklifte Kırıkkale’den bir Hairbuy Kozmetik İthalat İhracat İnşaat  adındaki firma 90 milyon 100 bin lira teklif vererek arsayı aldı. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız