Kırıkkale Belediyesinden Bayanlara Özel Konya Gezisi

Kırıkkale Belediyesinden Bayanlara Özel Konya Gezisi

Kırıkkale Belediyesi, şehirde yaşayan yaşlı, kadın ve gençlere yönelik tarihi ve kültürel yerlere yönelik geziler düzenliyor. Kafileler halinde düzenlenen gezilere katılanlar, Konya’da tarihi ve kültürel güzel bir gün geçiriyor.

Unutulmaz Hatıralarla Tamamlıyorlar

Araç filosunu tur otobüsüyle güçlendiren Kırıkkale Belediyesi, şehirde yaşayan vatandaşlara yönelik düzenlenen kültür gezileri yoğun ilgi topluyor. İlk olarak yaşlılar ile Mevlana diyarı Konya’ya düzenlenen gezilere Mahalle Konaklarının kursiyer kadınları ile devam ediliyor. Sabah saatlerinde Kırıkkale’den hareket eden kafile Konya’da Meram Tavusbaba, Sille, Alaaddin Cami ve Sultanlar Türbesi, Şems-i Tebrizi, Kapu Cami, İplikçi Cami, Aziziye Camisi gezileriyle devam etti. Panoramik şehir turunun ardından Mevlana Kültür Merkezi’ne giden hemşehrilerimiz, Konya gezisini unutulmaz hatıralarla tamamlıyorlar.

Güzel Katkıları Oldu

Yolculuk boyunca vatandaşların yeme ve içmeleri belediye tarafından ücretsiz olarak karşılandığı kültür gezileri, 7’den 70’e birçok Kırıkkaleli de faydalanabilecek. Geziye katılanlar “Her şey çok güzel. Çok mutlu olduk. Bu geziler bizlere çok güzel katkıları oldu, çok memnun olduk” ifadesini kullandılar. Mahalle Konaklarının kadın kursiyerleri ise Kırıkkale Belediyesinin sosyal yaşamda kendilerine çok büyük katkılar sağladığını belirterek “Bugünü bize ait olduğunu gördük. Görmediğimiz bilmediğimiz yerleri gördük, bilgi edindik. Çok mutlu oduk. Belediye Başkanımıza düzenlediği bu güzel geziler için teşekkür ediyoruz” dediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız