Kırıkkale Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kırıkkale Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kırıkkale Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında, kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Hiçbir Fedakarlıktan Kaçınmıyoruz

Bir yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesini Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Kırıkkale Hizmet İş Şube Başkanı Fatih Doğan ile karşılıklı imzalandı. Göreve geldiği ilk günden bu güne benim öncelikli gayem işçi maaşlarım ve onların sosyal hakları diyen Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı imza töreninde “Belediyemizin her kademesindeki mesai arkadaşlarımız bizim için kıymetli. Arkadaşlarımız Kırıkkale’miz ve hemşehrilerimiz için çalışırken bizlerde onlar için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.” İfadesini kullandı.

Milletimiz İle Dertlenmeye Devam Ediyoruz

Başkanımız Sayglı “Bugün yüksek oranda artış ile işçi maaşlarına yapılan zammı içeren sözleşmeyi imzaladık. İşçi arkadaşlarımıza, ailelerine hayırlı uğurlu olsun. Kıymetli mesai arkadaşlarım ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milletimizden hayır dua almaya, onların derdiyle dertlenmeye, onlara hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakanımız İşçinin Yanında

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Doğan’da yaptığı açıklamada Başkan Saygılı’ya işçi haklarındaki yaptığı iyileştirmelerden dolayı teşekkür ederek “Başkanımız göreve geldiği ilk günden bu güne hep işçi arkadaşlarımızın yanında onların sosyal haklarını iyileştirmek için çalıştı. Bu günde belediyenin tüm imkanlarını zorlayarak en yüksek oranda zam gerçekleştirdi. Kendisine işçi arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Yapılan sözleşme her taraf için hayırlara vesile olsun” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız