Kırıkkale Belediyesi Otobüsleri 26 Nisan’da Ücretsiz Olacak

Kırıkkale Belediyesi  Otobüsleri 26 Nisan’da Ücretsiz Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Nisan 2023 Çarşamba günü açılışını yapacağı Yüksek Hızlı Tren sevincini hep beraber yaşamak için Kırıkkale Belediyesi otobüsleri ücretsiz olacak.

Hızlı Tren Seferleri Başlıyor

Hayaller gerçek oluyor ve Kırıkkale’nin uzun süredir beklediği Hızlı Tren Seferleri başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Nisan 2023 Çarşamba günü Ankara’dan Yüksek Hızlı Tren ile Kırıkkale’ye gelerek Kırıkkale – Sivas arası hattın devreye alınmas ve Kırıkkale’ye kazandırılan eserlerin açılış törenini gerçekleştirecek. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kırıkkale’ye gelecek olan Erdoğan'ın Kırıkkale’mize kazandıracağı eserlerin sevinci birlikte yaşamak için belediyeye ait otobüsler açılış alanına ücretsiz seferler gerçekleştirecek.

Sabah 09:00’dan İtibaren YHT Garına Hareket Edecek

Sabah ilk mahalle servisini gerçekleştirecek olan Belediyemiz Otobüsleri saat 09:00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanından açılış alanına sürekli ücretsiz olarak seferler gerçekleştirecek. Tüm hemşehrilerimizin davetli olduğu Yüksek Hızlı Tren açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkalelilere de hitap edecek. Yüksek Hızlı Tren garında, Yüksek Hızlı Tren ile tanışmak isteyen tüm Kırıkkaleliler açılışa davetli olacak.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız