Kırıkkale Belediyesi Kültür & Sanat ve Eğitim Kursları Devam Ediyor

Kırıkkale Belediyesi Kültür & Sanat ve Eğitim Kursları Devam Ediyor

Gençlerin yetenekleri keşfetme ve geliştirme imkânı sunan kültür-sanat ve eğitim kurslarımız devam ediyor.

İlgi Topluyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Kırıkkale Belediyesi, Mahalle Konaklarında çeşitli branşlarda kadınların yeteneklerini geliştirmesine imkan sağlarken, gençlere yönelikte kurslarına devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Genç & Kitap Kahve Merkezinde açılan kurslara yoğun ilgi ile sürüyor. Özellikle, gençlere yönelik yeni açılan Resim, İngilizce, Arapça Kursu’na katılan gençler kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar.

Ücretsiz Kurs

Ücretsiz hizmete sunulan Kültür, Sanat ve Eğitim kurslarıyla gençlerin kendilerini geliştirmelerine pozitif katkılar sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Nitelikli iş gücü, vatandaşlarımızın var olan yeteneklerini geliştirmesi ve bir sanat dalıyla ilgilenmeleri yönünden bu kursları çok önemsiyoruz. Yeteneğini geliştirme ve istediği eğitimi alma konusunda fırsatı olmayan tüm Kırıkkaleli gençlerimizi sanat ve meslek kurslarımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başvurular, Genç Kitap Kahve’de Gerçekleştiriliyor

Arapça, İngilizce, Resim alanında uzman eğitmenlerden eğitim alma fırsatı yakalayan gençlere yönelik kurslara başvurular Kırıkkale Tarihi Evlerde Bulunan Genç Kitap Kahve’de yapılmakta. İlk hafta kursları tamamlayan kursiyerler ise sağlanan imkanlar ile geleceğe emin adımlarla hazırlandıklarını kaydederek Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkürlerini iletti



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız