KIRIKKALE BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

KIRIKKALE BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaşların kış aylarını rahat geçirmeleri ve oluşabilecek olumsuz hava koşullarına karşı tedbirleri aldıklarını belirtti.

OLUMSUZ ETKİYİ EN AZA İNDİRMEK İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ

Kırıkkale Belediyesi zorlu kış şartlarına karşı güçlendirdiği ekip ve araç filosu ile hazır hale geldi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Ekiplerimiz, kar yağışı ve oluşabilecek buzlanma için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yapılan planlamalar doğrultusunda 7/24 esasına göre çalışacak olan ekiplerimiz Kırıkkalemiz’de hayatın olumsuz yönde etkilenmemesi için görevlerinin başında olacaklarını söyledi. 1.350 KM YOL AĞINDA Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale genelinde kritik noktalarda personellerin hazır olacağını belirterek “Sorumluluk alanımızda ki 1.350 km uzunlukta ki yollarımızı sürekli açık tutmak için Yaklaşan kış mevsimi öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Depomuzda yaklaşık 1.000 ton tuz ve buz çözücü solüsyon stoklarımız hazır. 3 adet tam teşekküllü kar küreyici aracımız, 11 kepçe, 4 adet ağır iş makinesi, 12 kamyon hazırız” dedi.

GEÇTİĞİMİZ KIŞ TAKTİR TOPLAMIŞTI

Kırıkkale Belediyesinin geçtiğimiz kış mevsiminde karla mücadelede gösterdiği öz verili ve başarılı çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmıştı. Bu yılda Kış şartlarında olumsuzlukların yaşanmaması, vatandaşların günlük yaşamının aksamaması ve yoğun kış şartlarında ulaşımda aksaklıkların oluşmaması için hazırlıklarını tamamladığını belirten Kırıkkale Belediyesi vatandaşlarında araçlarına kışlık bakım yapılması, yoğun kış şartlarında toplu taşıma araçlarının kullanılması gibi gerekli tedbirlerini alması hususunda uyarıda bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız