Kırıkkale Belediyesi karla mücadelede başarılı oldu

Kırıkkale Belediyesi karla mücadelede başarılı oldu

Kırıkkale'de önceki gece geç saatlerde etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü alarma geçti. Gece saat 01.00 itibariyle başlayan çalışmalar dün gün boyu devam etti.

TÜM İMKÂNLARI SEFERBER ETTİLER

Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada Fen İşleri Müdürlüğü, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden gelen uyarılar neticesinde geçtiğimiz aylarda tüm hazırlıklarını tamamlamıştı. Oluşabilecek olumsuz hava şartlarından doğacak sıkıntılara anında müdahale için ekiplerini 24 saat hazır bekleten Belediyemiz, gece geç saatlerde başlayan kar yağışına anında müdahale etti. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır çalışmaları yerinde incelediği bildirildi.

ANA ARTERLER ANINDA TEMİZLENDİ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi “Gece başlayan kar yağışı ile 01.00 itibariyle başlayan çalışmalar, ana arterler de tuzlama, solüsyon ve yol açım çalışmaları şeklinde gerçekleştiriliyor. Şehrin geneli itibariyle sıkı bir çalışma içerisine giren Fen İşleri Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın yol konusunda sıkıntı yaşamamaları için tüm ekipleri ile birlikte müdahalelerde bulunmaya devam ediyor.” 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü