Kırıkkale Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Kırıkkale Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yanında

BİR AN BOŞ DURMUYORLAR...

Kırıkkale Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla, sosyal konsey ekipleri, ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulundu.

Koronavirüs sebebiyle, risk grubunda olan 65 yaş ve üstü vatandaşlarla ihtiyaç sahibi ailelere salgının başladığı tarihten itibaren bine yakın yardım kolisi dağıtımı gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi, geçtiğimiz gün de 100 koliden oluşan yardım paketi, 100 aileye patates, soğan ve 100 aileye de yaş meyve ve sebze dağıtımı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyası çerçevesinde, vatandaşların mağdur olmaması için yardım paketlerini daha geniş bir yelpazeye yaydıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “İhtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyoruz. Belediyemiz imkânlarıyla hazırlanan erzak paketlerini ve yine Kırıkkaleli hayırsever insanlarımızın katkı ve destekleriyle oluşturulan yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Koronavirüs salgının başladığı günden bugüne bine yakın aileye erzak paketi ulaştırdıklarını belirten Belediye Başkanı Saygılı, “Bugün itibariyle 100 aileye yine erzak paketi, 100 aileye patates, soğan ve yaş meyve, sebze ulaştırdık. Böylelikle salgın tehlikesinin başladığı günden bugüne bin ailenin ihtiyacını karşılamış olduk.”

“Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmayla atlatacağımıza inancım tamdır. Ayrıca Vefa Destek Ekiplerimiz sahada telefonla kendilerine gelen ihtiyaç listelerini evlere ulaştırıyorlar. Uygulamamız salgın tehlikesi geçinceye kadar devam edecek. Büyük özveriyle çalışan çalışma arkadaşlarıma, tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşan ekiplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.



Nadide koç
13.04.2020 12:31:30
Gıda ve çocuğum ıcın taplet yardımı

Mustafa biter
11.05.2020 22:04:03
Bende erzak yardımı almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü