KIRIKKALE BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

KIRIKKALE BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi ekipleri dezenfekte çalışmalarına ara vermiyor.

BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARI TEKRAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı İlaçlama Birimi ekipleri Koronavirüs ile mücadeleye biran olsun bile ara vermeden devam ediyor. Ekipler vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları yerlerde yaptıkları dezenfekte çalışmalarına berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde geniş çaplı dezenfekte çalışması başlattı. Kısa bir süre önce aynı mekanları dezenfekte eden ekiplerimiz yeniden aynı noktaları köşe bucak dezenfekte ediyor.

VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN KULLANDIĞI HER NOKTADAYIZ

Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra etkin bir şekilde hijyen temizliği yapan ekiplerimiz, geçtiğimiz hafta program dahilinde şehrimizdeki tüm camiler, kuran kursları, sağlık kuruluşları, eczaneler, toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışması yürüten ekiplerimiz bu haftaya da berber, kuaför ve güzellik merkezleri ile devam ederek bu noktalara vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gelmelerini sağlıyor.

TEDBİRLERE UYARAK ZORLU SÜRECİ ATLATACAĞIZ

Ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimizi belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları ve zaman geçirdikleri noktalarda yaptığımız dezenfekte çalışmalarına bir kez daha Berber, kuaför ve güzellik salonları ile devam ediyoruz. Vatandaşlarımız içleri rahat ve güvenli bir şekilde esnafımızdan hizmetlerini alabilecekler. Biz her konuda esnaflarımızı destekliyoruz. Çok yakın zamanda güzel günlere tedbirlere birlikte uyarak ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

PERİYODİK OLARAK DEZENFEKTE DEVAM EDECEK

Berber, kuaför ve güzellik merkezi işletmecileri belediyeye vermiş oldukları bu destekten dolayı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiler. Ekipler periyodik olarak camiler, kuran kursları, okullar, sağlık kuruluşları ve işletmelerde düzenli aralıklarla dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam edecek.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ