KIRIKKALE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

KIRIKKALE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkalelilere kaliteli ve hızlı hizmet suna bilmek için araç filosuna 49 araç daha kattı.

Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkalelilere daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla 49 aracı daha hizmet filosuna dahil etti.

Yeni hizmet araçlarının tanıtımını Belediye Meclis Üyeleri İle birlikte yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaklaşık 12 milyon liraya alınan yeni iş makinesi ve hizmet araçları sayesinde Kırıkkalelilere daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet edileceğini belirtti.

Başkan Saygılı ‘Kiralama bedellenin çok altında bu araçları satın aldık. Görevimize geldiğimiz günden bu tarafa belediye bünyemize kattığımız araç sayısı 120, bunların bir kısmını kendi imkanlarımız ile bir kısmını da yaptığımız girişimler sonucu hibe olarak aldık, İki tane kepçe Çevre ve Şehircilik Bakanımızın desteği ile aldık uzun bir süredir özlemini çektiğimiz itfaiye aracını da bu şekilde aldık” dedi

Kırıkkale Belediyesi olarak 2019 yılında Temizlik İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere çöp kamyonu, yol süpürge, çöp taksi gibi 24 adet iş makinelerini aracın alınımını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bu yıl da toplam 49 adet aracı daha filoya dahil ettiklerini. İki yıl içerisinde yaklaşık 20 milyon liralık araç alımını gerçekleştirdiklerini belirten Saygılı, araçları kiralama bedelinin çok çok altında Belediyeye kazandırdıklarını belirtti.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın göreve geldiği 2014 yılından itibaren ise Belediye bünyesine, cenaze aracı, damperli kamyon, sulama tankeri, kamyon, otobüs, minibüs, pikap, 75 metre merdiven uzunluğunda itfaiye aracı, ekskavatör, kepçe ve yol çizgi gibi toplam 46 araç öncesinde dahil edilmişti. Belediye Meclis üyeleri de araçların Kırıkkale’ye hayırlı olmasını, kazasız günlerde kullanılmasını dilediler.



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da