Kırıkkale Belediye Meclisi İstanbul'daki Terör Saldırısını Kınadı

Kırıkkale Belediye Meclisi İstanbul

Kırıkkale Belediye Meclisi, kasım ayı ikinci birleşimi Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybederler rahmet, yaralılara şifa diledi.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Kırıkkale Belediyesi Kasım Ayı Olağan Toplantısı İkinci Birleşimi, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesi, Kırıkkale Belediyesi Meclisi adına Başkan Saygılı “İstanbul Taksim’de meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden ve yaralananlar için taziye ve şifalarımızı tüm meclis adına iletiyor, bu tür saldırıların her nereden gelir ise gelsin lanet ile kınadığımızı Kırıkkale Belediyesi Meclisimiz adına iletiyorum. Rabbim bir daha böyle olayları ülkemizde yaşatmasın” ifadesini kullandı.

BELEDİYE BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Kırıkkale Belediyesi Kasım Ayı olağan meclis toplantısı ikinci bileşiminde 2023 mali yılı performans ve belediye tarifeleri görüşülerek onaylandı. Gündem maddeleri arasında yer alan komisyondan gelen Belediye Bütçesinin görüşmesi sonucunda 2023 yılı mali bütçesinin 1 milyar 250 milyon olarak kabul edildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bütçe görüşmeleri sonrası “alınan kararın şehrimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. Kırıkkale Belediyesi bütçesinin yüzde 50 üzerinde ki kısım yatırıma ayrıldı.

ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

Toplantıda, gündem maddeleri arasında yer alan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünün kurulması, memuriyet nedeniyle istifa eden Mehmet Demir’in yerine encümen ve komisyon üyeliği seçimleri gerçekleştirildi. Yapılan seçimler sonrası Mustafa Karışmaz encümen ve komisyon üyeliğine meclis üyelerince seçildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız