Kırıkkale Bayramlaştı

Kırıkkale Bayramlaştı

Bayramı huzur içinde geçirdik. Resmi bayramlaşma programı valilik salonunda gerçekleştirildi. Vali Ali Kolat'ın başkanlığında heyet ile birlikte tüm bürokratların katıldığı törenin ardından şehitlik ve çocuk yuvası ziyaret edildi. İkinci günde ise siyasi

VALİLİKTEKİ BAYRAMLAŞMA

Her yıl olduğu gibi bayramın birinci gününde valilikte düzenlenen bayramlaşma törenine Vali Ali Kolat, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can Belediye Başkanı, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, tüm bürokratlar ile bazı siyasi parti yöneticileri ile valilik personeli katıldı. Valilikteki bayramlaşma törenin ardından Vali Ali Kolat ve beraberindeki heyet önce şehitliği ziyaret etti. Heyet daha sonra Çocuk yuvasında çocuklarla bir araya gelerek çocukların bayramını kutladı.

SİYASİ PARTİLERDEKİ TÖREN

Bayram dolayısıyla siyasi partilerde de bayramlaşma programları yapıldı. Geçtiğimiz bayramlara oranla daha canlı ve kalabalık olduğu gözlenen bayramlaşma programları partilerde bayramın ikinci gününde gerçekleştirildi. AK Partideki bayramlaşma törenine milletvekilleri de katıldı. Partililerle gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından Milletvekilleri ve AK Partili yöneticiler Belediyeyi ziyaret etti. Belediyedeki törenin ardından Milletvekili Ramazan Can ve İl Başkanı Demir ile yönetim kurulu üyeleri CHP’yi ziyaret etti.

MHP VE SP’DEKİ BAYRAMLAŞMA

Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisinde de bayramlaşma törenleri yapıldı. MHP’deki tören diğer partilere oranla biraz daha kalabalık bir ortamda gerçekleştirildi. İl ve ilçe yönetiminin yanı sıra Belediye Başkan aday adaylarının da hazır bulunduğu törende birlik ve beraberlik mesajları verildi. İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer Belediye Başkan adayının belirlenmesinden sonra çalışmalara daha da hız vereceklerini söyledi. Saadet Partisindeki bayramlaşma töreni de oldukça renkli geçti. İl Başkanı Faruk Vurgun birlik ve beraberliğin bayramlarda daha da pekiştiğini bildirdi. Bu arada vatandaşlar da 4 günlük bayram tatilini eş dost ziyaretleri ile değerlendirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ