Kırıkkale Bayramlaştı

Kırıkkale Bayramlaştı

Ramazan Bayramı Kırıkkale'de her yıl olduğu gibi bu coşku içinde geçti. Küçük büyük, yalsı genci eş-dost akraba birbirleriyle bayramlaşarak birlik beraberlik mesajları verdi. Protokol bayramlaşması her yıl olduğu gibi valilikte gerçekleşti. Siyasi partile

TÜM PROTOKOL BURADA BAYRAMLAŞTI

Kırıkkale’de 3 günlük Ramazan Bayramı büyük bir coşku içinde geçti. Bayramın birinci gününde protokol bayramlaşması gerçekleştirildi. Valilikte düzenlenen bayramlaşma programına bu yıl Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’da katıldı. Vali Ali Kolat’ın ev sahipliğini yaptığı törene; Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay, Vali Ali Kolat, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Garnizon Komutan Vekili Bakım Albay Mustafa Sakarya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Müdürleri, davetliler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri muhtarlar ve diğer kuruluşların başkan ve yöneticileri katıldı.

 

HUZUR İÇİNDE BİR RAMAZAN YAŞADIK

Vali Kolat ise tüm katılımcıların ve İslam aleminin bayramını kutladığını belirtti. Kolat, “Ramazan Bayramı dolayısıyla hepimiz bir aradayız. Ramazan Kırıkkalemiz de çok güzel geçti. Huzur içerisinde bir Ramazan yaşadık. Bizi üzecek bir durum olmadı. Tabi Ramazanın Kırıkkale de huzur içerisinde geçmesi İslam âleminin de huzur içerisinde olduğu anlamına gelmiyor. İnşallah İslam Âlemindeki bu sıkıntılar en kısa sürede aşılır. Sabah da Nur Camii’nde halkımızla beraber güzel bir bayramlaşmamız oldu. Nur Camimiz halkımızın katkılarıyla iyi bir noktaya geldi. Nur Camii Kırıkkalemizin bir markası olacak. Gelecek nesillere güzel bir anı olarak kalacak.” Diye konuştu.

 

 

 

 

TÜRKİYE’NİN SORUNLARI İLE İLGİLİYİZ

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da burada yaptığı konuşmada; “Bugün her yıl olduğu gibi ilk bayramlaşmamızı Valiliğimizde yapıyoruz. Biz sadece Kırıkkale’nin işlerinin iyi yürümesini istiyoruz. Kırıkkalede ki her arkadaşımız kendi sorumluluğundaki işleri iyi yürütsün. Vatandaşımıza iyi hizmet etsin. Hepimizin görevi bu. Bu görevleri el birliği içerisinde yapıyoruz. Sizlerin zorlandığı konularda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada bu devam edecek. Hepimiz el ele bu şehrimizi geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Hamd olsun, ilimizde hayat huzurlu geçiyor. Şehrimiz her gün biraz daha gelişiyor..” Dedi.

 

BELEDİYE HİZMETLERİ GİDEREK ARTACAK

Valilikteki törenin ardından ikinci tören Belediye binasında gerçekleştirildi. Burada ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, göreve geldiklerinden bu yana Kırıkkale deki hizmetlerin aksamadan devam etmesi için çalıştıklarını, yeni ihtiyaçların doğmasıyla birlikte, yeni projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Ayrıca Ramazan Ayında vatandaşlara çeşitli etkinlikler sunduklarını, özellikle Sosyal Konsey marifetiyle ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç ailelerin yanlarında olduklarını dile getirdi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da, Kırıkkale’nin yeni yönetim kadrosuyla birlikte daha hızlı ve daha verimli çalışmaların başladığını, yeni yönetim kadrosuyla Kırıkkaleye daha iyi hizmetler sunulacağına inandığını söyledi.

 

VALİ ÇOCUK YUVASINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanlığındaki Bayramlaşma Töreninden sonra, vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve eşi Gülçin Onar ile birlikte Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret ettiler. Ziyarette ayrıca, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Murat Şanlı, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş’te bulundu. Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, çocuklarla bir süre sohbet ederek onlarla birlikte yaş pasta kestiler ve onlara pasta ikram ettiler. Bayram harçlığı da dağıtan Sayın Valimiz Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, çocuklara sağlıklı ve huzurlu günler geçirmeleri dileğinde bulundu.

PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

Valilik ve Belediye’deki törenlerin ardından siyasi partilerde de kutlama programları yapıldı. İlk kutlama programı AK Parti’de gerçekleştirildi. Ak Partideki törene Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Milletvekilleri Ramazan Can ve Oğuz Kağan Köksal da katıldı. İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu programda partililer Beşir Atalay ve diğer milletvekilleri ve il yöneticileri ile bayramlaştı. İl Başkanı Akçay yeni yönetim olarak ilk bayramın hayırlara vesile olması daha nice bayramları burada huzur içinde geçirme temennisinde bulundu. AK Parti il başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra CHP ve MHP il Başkanlıklarına giderek bayramlaştı. MHP’deki ve CHP’deki bayramlaşmada Cumhurbaşkanlığı seçimi konuşuldu. Parti yöneticileri birbirlerine başarı temennisinde bulundu.

 

CHP’DEKİ BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk Partisinde de bayramlaşma töreni yapıldı. Partililer ve parti yöneticileri il başkanlığındaki törende b.ir araya geldi. İl Başkanı Zıya Kvlak ve Merkez ilçe Başkanı Kemal Olcay partililerin bayramını kutladı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde herkesin sandığa gitmesi temennisinde bulunuldu, CHP yönetimi daha sonra AK Parti il başkanlığını ve MHP’yi ziyaret etti.

 

MHP’DEKİ BAYRAMLAŞMA

Milliyetçi Hareket PQartisinde de bayramlaşma töreni yapıldı. Parti il başkanlığındaki törene tüm parti il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, ocak ve diğer yan kuruluşların temsilcileri katıldı., İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer partililerin bayramını kutladı, MHP’deki törende de Cumhurbaşkanlığı seçimi konuşuldu. Göçer seçimde herkesin mutlaka sandığa gitmesini istedi. MHP’den bir grup yönetici de önce AK Partdiyi daha sonra CHP ve Saadet Partisini ziyaret etti. Ziyaretlerde Cumhurbaşkanlığı seçimi konuşuldu. Saadet Partisinde de bayramlaşma töreni düzenlendi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ